نسخه ips4.5 ارتقاء بخش دعوت و ارجاع در نسخه ips 4.5
از سال ها قبل سیستم سایت ساز ips دارای برنام کاربردی فروشگاه بوده است و بسیاری از کاربران جهت فروش محصولات خود از آن بهره برده اند.و مدیران سایت ها می توانند براحتی ببینند که چه کاربرانی محصولات خودرا در سایت بفروش رسانده و کاربرانی نیز به آنها امتیاز داده اند.
بدلیل اینکه این موضوع برای ;کاربران و مدیران استفاده کننده از سایت ساز ips مهم بوده و باعث می شود بتوانند مراجعات به محصول را رصد کرده و باعث پیشرفت بخش فروش سایت می شود در برنامه ریزی Invision Community 4.5 امکاناتی برای این موضوع به سیستم افزوده شده است.
ببینید به چه کسی مراجعه شده است!
علاوه بر دیدن تعداد مراجعات ، اکنون هم مدیر و هم اعضا می توانند ببینند که چه کسی به آنها مراجعه کرده است. در صورت فعال بودن فروشگاه ساز، سرپرستان می توانند ببینند که چه مقدار کمیسیون (در صورت وجود) به دست آورده اند.
در تصویر بالا صفحه جدید مربوط به تنظیمات ارجاع ها که حاوی لینک و تصویر و کد مربوط هست را ملاحظه می نمایید ، این امکانات در نسخه 4.5 در دسترس است.
یک ابزارک مخصوص هم جهت نمایش لینک اشتراک به سیستم اضافه شده است که می توانید در بخش هایی که لازم می بینید از آن استفاده کنید.با این ابزار در نسخه 4.5 می توانید کاربران بیشتری را ترغیب به مشارکت در سایت نمایید.
0 دیدگاه
نظرهای پیشنهاد شده
هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.