رفتن به مطلب
افزودن...

در نسخه 4.5 با Apple وارد سیستم شوید


محمدیان

295 بازدید

از آنجا که این ویژگی در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان سال گذشته (WWDC) اعلام شد ، درخواست های زیادی برای ورود به سیستم با Apple در انجمن دریافت کرده ایم. اعلام می کنیم که در نسخه 4.5   این امکان اضافه شده است.

برای استفاده از آن به یک حساب کاربری توسعه دهنده اپل احتیاج دارید اما پس از فعال کردن، قادر خواهید بود با استفاده از Apple ID خود  براحتی وارد سیستم شوید. شناسه لمسی و شناسه چهره بصورت محلی پشتیبانی و در دسترس است و در تمام دستگاه های شما کار می کند.

158586728_SigninwithApple.png.f83a0200e6

ورود به سیستم با اپل مانند سایر دکمه های ورود به سیستم مانند آنهایی که در حال حاضر در Invision Community از طرف Facebook ، Google و Microsoft موجود هستند ، ساخته شده است. تفاوت این نوع ورود این است که اپل تمرکز منحصر به فرد بر حفظ حریم خصوصی کاربران دارد.

در برخی انجمن ها ، کاربران می ترسند نسبت به  ثبت اطلاعات شخصی در فرم ثبت نام اقدام کنند. اپل اظهار داشته است که هیچ ردیابی از کاربر بر خلاف سایر سرویس ها که بخشی از مدل تجاری آنها است تشکیل نمی شود.

آیا کاربران می توانند حسابهای Invision Community موجود خود را پیوند دهند؟

بله! اگر کاربر با استفاده از دکمه Apple ثبت نام کند و آدرس ایمیل واقعی خود را به اشتراک بگذارد ، در صورت داشتن یک حساب کاربری در انجمن شما ، از شما خواسته می شود که حساب خود را به همان روشی که سایر دکمه های ورود به سیستم اجتماعی دارند پیوند دهند. کاربر همچنین می تواند یک حساب موجود را از بخش تنظیمات حساب خود پیوند دهند. در صورت پیوند از تنظیمات حساب ، آدرسهای ایمیل استفاده شده نیازی به مطابقت ندارند.

0 دیدگاه


نظرهای پیشنهاد شده

هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.

مهمان
افزودن یک نظر...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • افزودن...