mohsenshayan ارسال شده در 5, آذر, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5, آذر, 2015 سلام خسته نباشید بنده هنگامیکه برای درج موضوع جدید در یکی از انجمن های سایتم با ارور مواجه میشم. ممنون میشم بگین این ارور مربوط به چه چیزی است؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 2, دی, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2, دی, 2015 بر 12/1/2015, 7:33:27 , محمدیان گفت: این اسکریپت را در هاست خود اپلود کنید و وارد مسیر فایل شوید ببینید مشکلی را به شما نمایش می دهد. جناب محمدی سلام مجدد عذر خواهی و تشکر از همه دوستان که بنده رویاری کردن. امروز به آخرین نسخه بروزرسانی کردم مشکلم حل شد .با آبدیت جدید. فقط یه سوال اینکه آبدیت کردم به نسخه جدید دیگه نیازی به استفاده از بسته فارسی ساز نیست؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 6, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6, آذر, 2015 با سلام و احترام خدمت شما در ابتدا سطح دسترسی های مربوط به گروه کاربری به انجمن مربوط را بررسی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 7, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7, آذر, 2015 بر 11/6/2015, 6:39:42 , محمدیان said: با سلام و احترام خدمت شما در ابتدا سطح دسترسی های مربوط به گروه کاربری به انجمن مربوط را بررسی بفرمایید سلام وقت بخیر گاهی اوقات درسته گاهی اوقات کلا پیغام ارور میده : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 7, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7, آذر, 2015 بله این ارور ها گاهی هست باید کنار بیایید با این موارد تا نسخه اصلی منتشر شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 7, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7, آذر, 2015 3 hours قبل , محمدیان said: بله این ارور ها گاهی هست باید کنار بیایید با این موارد تا نسخه اصلی منتشر شود. امکان داره با آبدیت رفع بشود؟ چون به نسخه 4.1.3.2 آبدیت نکردم. ممنون از پاسخگوییتان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 8, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8, آذر, 2015 هر نسخه ای که منتشر می شود در توضیحات مطرح می شود که حتما نسخه انجمن خود را بروزرسانی نمایید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 8, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8, آذر, 2015 1 ساعت پیش, محمدیان said: هر نسخه ای که منتشر می شود در توضیحات مطرح می شود که حتما نسخه انجمن خود را بروزرسانی نمایید! بروزرسانی شد اما ارور جدید: آبدیت کردم این خطا رو نشون میده : Fatal error: Undefined constant 'LOG_CRIT' init.php on line 476 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 8, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8, آذر, 2015 اپدیت کامل شده و می توانید وارد پنل مدیریت شوید؟ این ارور چه هنگام رخ می دهد! آیا قبل از بروزرسانی پلاگین ها را غیر فعال نموده اید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 8, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8, آذر, 2015 3 hours قبل , محمدیان said: اپدیت کامل شده و می توانید وارد پنل مدیریت شوید؟ این ارور چه هنگام رخ می دهد! آیا قبل از بروزرسانی پلاگین ها را غیر فعال نموده اید! بله تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم.وارد مدیریت هم میشود.اما روی کاربران که کلیک میکنم تو مدیریت این پیغام میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 8, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8, آذر, 2015 این مشکل را ما هم قبلا تجربه کردیم در لیست کاربران مثلا دکمه صفحه بعدی را که کلیک می کردیم و یا کاربری را ویرایش و ذخیره می کردیم با پیغام خطا مواجه می شدیم. دلیلش هم خود سیستم بوده اما کار هایی را می توانید در این زمینه انجام دهید 1. جداول دیتابیس را repear کنید 2. وارد پنل مدیریت شده و از بخش جستجو عبارت TASK را جستجو بفرمایید، سپس پردازش ها را یک بار اجرا نمایید. با انجام این کار ها ممکن است موارد برطرف گرددو با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 10, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10, آذر, 2015 بر 11/8/2015, 1:15:06 , محمدیان گفت: این مشکل را ما هم قبلا تجربه کردیم در لیست کاربران مثلا دکمه صفحه بعدی را که کلیک می کردیم و یا کاربری را ویرایش و ذخیره می کردیم با پیغام خطا مواجه می شدیم. دلیلش هم خود سیستم بوده اما کار هایی را می توانید در این زمینه انجام دهید 1. جداول دیتابیس را repear کنید 2. وارد پنل مدیریت شده و از بخش جستجو عبارت TASK را جستجو بفرمایید، سپس پردازش ها را یک بار اجرا نمایید. با انجام این کار ها ممکن است موارد برطرف گرددو با احترام سلام مجدد محمدیان عزیز ممنون از وقتی که میزارین اما هنوز مشکل پابرجاست.همه این کارهایی هم که فرمودین انجام دادم.جالب اینجاست که دو نفر دیگر را هم مدیر قراردادم ایشان راحت میتوانند کارکنند و مشکلی ندارند اما بنده با کاربری خودم و کاربری دیگری که ساختم به مشکل میخورم.نمیدونم چه کارکنم. ممنون میشم پیگیری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 10, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10, آذر, 2015 با سلام و احترام خدمت شما نباید مشکلی باشد بدلیل اینکه شما دارید با یک سیستم کار می کنید! دیگر کاربران مشکلی برایشان ایجاد نمی شود! با یک مرورگر دیگر تست کرده اید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 11, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11, آذر, 2015 بر 11/10/2015, 7:21:36 , محمدیان گفت: با سلام و احترام خدمت شما نباید مشکلی باشد بدلیل اینکه شما دارید با یک سیستم کار می کنید! دیگر کاربران مشکلی برایشان ایجاد نمی شود! با یک مرورگر دیگر تست کرده اید! سلام مجدد تشکر از شما بابت وقتتون.بله عزیز من با مرورگر اپرا و فایرفاکس چک میکنم ابتدا خوب هست اما بعدش وسطاش خطا میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, آذر, 2015 با احترام اجازه بدهید نسخه جدید بیاید و سپس بروزرسانی را انجام دهید.انشالاه مشکل برطرف گردد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 13, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, آذر, 2015 19 hours قبل , محمدیان گفت: با احترام اجازه بدهید نسخه جدید بیاید و سپس بروزرسانی را انجام دهید.انشالاه مشکل برطرف گردد. ممنون از شما مشخص هست کی میاد؟ تشکر نسخه پولی چقدر هستش؟چطور میشه تهیه کرد؟به صرفه هست؟ تشکرفراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, آذر, 2015 دقیقا مشخص نیست اما به محض انتشار ما هم در انجمن منتشر خواهیم کرد بزودی یک آموزش تصویری کامل درباره لایسنس و نحوه فعالسازی و موارد مرتبط در انجمن قرار می گیرد. با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 28, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28, آذر, 2015 بر 11/13/2015, 9:29:10 , محمدیان گفت: دقیقا مشخص نیست اما به محض انتشار ما هم در انجمن منتشر خواهیم کرد بزودی یک آموزش تصویری کامل درباره لایسنس و نحوه فعالسازی و موارد مرتبط در انجمن قرار می گیرد. با احترام جناب محمدی من مشکلم روی ادمین انجمن و قسمت کاربران تو قسمت ادمین انجمن هست. خیلی مشکلم حاد هستش. نسخه پولی نداره انجمن بخواهیم بخریم؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 28, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28, آذر, 2015 جناب محمدی امکان داره آیپی خاص بتونه فقط به ادمین سایت دسترسی داشته باشه؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 کارشناس پشتیبانی توحید داننده ارسال شده در 28, آذر, 2015 کارشناس پشتیبانی اشتراک گذاری ارسال شده در 28, آذر, 2015 21 minutes قبل , mohsenshayan گفت: جناب محمدی امکان داره آیپی خاص بتونه فقط به ادمین سایت دسترسی داشته باشه؟ تشکر سلام این که بخواین فقط یک ایپی خاص وارد شه دردسرهای زیادی داره مثل تغییر ایپی (مثلا شاید از یک جای دیه خواستین وارد ادمین بشین) در هر حال .htaccess پوشه مدیریتتون کد زیر را قرار دهید # Limit logins and admin by IP <Limit GET POST PUT> order deny,allow deny from all allow from IP_ADDRESS_1 allow from IP_ADDRESS_2 </Limit> در قسمت های IP_ADDRESS_1 و IP_ADDRESS_2 ای پی های خودتون رو قرار بدین برای فهمیدن ای پی خود به این سایت مراجعه کنید https://www.whatismyip.com که میتونین تعداد ایپی رو کمتر یا بیشترم کنین تشکر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 28, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28, آذر, 2015 4 hours قبل , توحید داننده گفت: سلام این که بخواین فقط یک ایپی خاص وارد شه دردسرهای زیادی داره مثل تغییر ایپی (مثلا شاید از یک جای دیه خواستین وارد ادمین بشین) در هر حال .htaccess پوشه مدیریتتون کد زیر را قرار دهید # Limit logins and admin by IP <Limit GET POST PUT> order deny,allow deny from all allow from IP_ADDRESS_1 allow from IP_ADDRESS_2 </Limit> در قسمت های IP_ADDRESS_1 و IP_ADDRESS_2 ای پی های خودتون رو قرار بدین برای فهمیدن ای پی خود به این سایت مراجعه کنید https://www.whatismyip.com که میتونین تعداد ایپی رو کمتر یا بیشترم کنین تشکر همچین کدی هم داخل فایل مورد نظر نبود.مشکل رو با چی میشه حل کرد؟ من فقط گاهی تو قسمت کاربران هستم اخطار میده./ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 کارشناس پشتیبانی توحید داننده ارسال شده در 30, آذر, 2015 کارشناس پشتیبانی اشتراک گذاری ارسال شده در 30, آذر, 2015 بر ۱۳۹۴/۹/۷ ه.ش.، , mohsenshayan گفت: همچین کدی هم داخل فایل مورد نظر نبود.مشکل رو با چی میشه حل کرد؟ من فقط گاهی تو قسمت کاربران هستم اخطار میده./ من مگه گفتم هست...گفتم اضافه کنین اخطار میده؟؟ اگه مشکلی هست دقیق تر بگین تا کمکتون کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 30, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30, آذر, 2015 @توحید داننده 6 hours قبل , توحید داننده گفت: من مگه گفتم هست...گفتم اضافه کنین اخطار میده؟؟ اگه مشکلی هست دقیق تر بگین تا کمکتون کنیم سلام دوست من ممنون از شما بابت وقتی که میزارین. ببینید من یه مشکلی که دارم الان زمانی که وارد ادمین انجمن میشی یا همان مدیریت انجمن ،و بعد میخای وارد فروم بشی مجدد باید کاربری و رمز عبورت رو وارد کنی تا بتونی وارد انجمن بشی و مطلب یا ... ارسال کنی. زمانی که میخای از طریق انجمن وارد مدیریت کل بشی و مجدد کاربری و رمز عبور رو که میزنی وارد مدیریت انجمن شده و قسمت کاربران رو که میزنی با اخطار اینکه سرور با اشکال روبرو شد مواجه میشی.و هر زمان کش مرور گر رو که خالی کنی این مشکل مرتفع شده و مجدد بعد از چند ثانیه این اخطار در مدیریت کاربران رخ میدهد.این در حالیست که همزمان هم بخواهی توی انجمن متنی رو بزاری باز با همان اخطار روبرو میشی. ضمنا من از طرف شخص دیگری که از طریق سیستم خودش وارد مدیریت انجمن شده و این موارد رو امتحان کردند اما برای ایشون همچنین مشکلی نیست. ویندوز سیستمم رو هم تعویض کردم اما باز همچنان مشکل پابرجاست. این هم اخطار درج موضوع جدید در سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 30, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30, آذر, 2015 اقای شایان اگر ادرس انجمن شما همانی است که در پروفایل قرار داده اید، هم اکنون شما دارید از نسخه 4.0 بهره می برید- لطفا اگر از نسخه نال استفاده می کنید ابتدا به آخرین نسخه منتشر شده (لینک) ارتقاء بدید انجمن خود را- با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 30, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30, آذر, 2015 9 minutes قبل , محمدیان گفت: اقای شایان اگر ادرس انجمن شما همانی است که در پروفایل قرار داده اید، هم اکنون شما دارید از نسخه 4.0 بهره می برید- لطفا اگر از نسخه نال استفاده می کنید ابتدا به آخرین نسخه منتشر شده (لینک) ارتقاء بدید انجمن خود را- با احترام مشکل من با آبدیت مشکل حادی نیست .درد من این هست که الان از یه سیستم دیگه بخواهی وارد ادمین بشوی چنین مشکلی بوجود نمیاد. 10 minutes قبل , محمدیان گفت: اقای شایان اگر ادرس انجمن شما همانی است که در پروفایل قرار داده اید، هم اکنون شما دارید از نسخه 4.0 بهره می برید- لطفا اگر از نسخه نال استفاده می کنید ابتدا به آخرین نسخه منتشر شده (لینک) ارتقاء بدید انجمن خود را- با احترام مشکل من با آبدیت مشکل حادی نیست .درد من این هست که الان از یه سیستم دیگه بخواهی وارد ادمین بشوی چنین مشکلی بوجود نمیاد. چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 30, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30, آذر, 2015 با گوشی گه میری مشکل رو ندارم با سیستمم میرم مشکل هست ویندوز رو هم عوض کردم باز همین مشکل اخطار فقط تو سیستم هست بر ۱۳۹۴/۸/۱۷، ۹:۳۳:۰۳ , mohsenshayan گفت: بروزرسانی شد اما ارور جدید: آبدیت کردم این خطا رو نشون میده : Fatal error: Undefined constant 'LOG_CRIT' init.php on line 476 بر ۱۳۹۴/۸/۱۷، ۱۳:۱۷:۴۳ , mohsenshayan گفت: بله تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم.وارد مدیریت هم میشود.اما روی کاربران که کلیک میکنم تو مدیریت این پیغام میاد. بر ۱۳۹۴/۸/۱۷، ۱۳:۴۵:۰۶ , محمدیان گفت: این مشکل را ما هم قبلا تجربه کردیم در لیست کاربران مثلا دکمه صفحه بعدی را که کلیک می کردیم و یا کاربری را ویرایش و ذخیره می کردیم با پیغام خطا مواجه می شدیم. دلیلش هم خود سیستم بوده اما کار هایی را می توانید در این زمینه انجام دهید 1. جداول دیتابیس را repear کنید 2. وارد پنل مدیریت شده و از بخش جستجو عبارت TASK را جستجو بفرمایید، سپس پردازش ها را یک بار اجرا نمایید. با انجام این کار ها ممکن است موارد برطرف گرددو با احترام جناب محمدی برای آبدیت هم اون اخطاری که قبلا خدمتتون عرض کردم میاد. کارهایی که فرمودین هم انجام دادم موثر نبود.ممنون میشم راه حلی بهم بدین، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mohsenshayan
سلام
خسته نباشید
بنده هنگامیکه برای درج موضوع جدید در یکی از انجمن های سایتم با ارور مواجه میشم.
ممنون میشم بگین این ارور مربوط به چه چیزی است؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
27 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید