Snow Flake ارسال شده در 18, دی, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 (ویرایش شده) سلام به دلیل بعضی مشکلات که باعث صحیح کارنکردن میشه تصمیم داشتم تا بار اول یک نسخه خام نصب کنم و محتوا را با ایمپورت sql برگردانم(پست ها).اما برای بخش دریافت به چه طریق امکان پذیر است که فایل ها دوباره در این نسخه خام ایمپورت شوند تشکر ویرایش شده 18, دی, 2015 توسط Snow Flake نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, دی, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 2 hours قبل , Snow Flake گفت: حال من چیزی که قصد دارم انجام بدم نصب یه نگارش خام از 4،1 و ایمپورت دیتابیس در ان البته این کار به دلیل اینکه ممکن است مشکل وارد کند در ساب دومین یا فولدر انجام میشه با این کار محتویات پستها و کاربران میاید.میمونه نصب پلاگین ها و برنامه ها که اون هم ست میشه اما برای بخش دریافت کاملا خالی هست و حتی اگر پوشه مربوط به ذخیره سازی رو جایگزین و ادرسها رو اصلاح کرد بخش دریافت خالی است.حال برای این کار چه باید کرد .همچنین اینکه ممکن است دوباره مشکلات قبلی تکرار شود؟ با این کار به مشکلات شما افزوده می شود بدلیل اینکه هنگامی که شما از ادرس اصلی می خواهید به یک ساب دامین انتقال بدید در حالت عالی خیلی از مشکلات مسیر دهی برای انجمن اتفاق می افتد از جمله آنها لود نشدن تصاویر قبلی، فایل های قبلی و ... ممکن است بتوانید تاپیک ها و کاربران را ایمپورت کنید و بدون مشکل ببینید اما در آن مواردی که ذکر کردم واقعا دچار مشکل حتی ممکن است برخی اطلاعات خود را از دست داده و با مشکل بارگذاری مواجه شوید. بله شما بعد از انتقال مسیر فایل ها و تصاویر را به دامین فعلی تغییر می دهید اما فرض کنید چندین هزار تصویر در تاپیک ها ارسال داشته این و چندین تا فایل! کار وقت گیری است در صورتی که موفق عمل کرده باشید از بخش مدیریت سیستم و گزینه فایل میبایست فایل های شما قابل رویت باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, دی, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 با سلام ادرس دامنه هم تغییر یافته است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 18, دی, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 سلام مجدد جناب محمدیان مشکل به شرح زیر است فروم فعلی داخل ترجمه ها بخش هایی هست که پلاگین انها رو قبلا پاک کردم جالبتر اینه که در دیتابیس جداولی از چتباکس رو مبینم که نباید باشن.بعلاوه بخش page هم کار نمیکند حال من چیزی که قصد دارم انجام بدم نصب یه نگارش خام از 4،1 و ایمپورت دیتابیس در ان البته این کار به دلیل اینکه ممکن است مشکل وارد کند در ساب دومین یا فولدر انجام میشه با این کار محتویات پستها و کاربران میاید.میمونه نصب پلاگین ها و برنامه ها که اون هم ست میشه اما برای بخش دریافت کاملا خالی هست و حتی اگر پوشه مربوط به ذخیره سازی رو جایگزین و ادرسها رو اصلاح کرد بخش دریافت خالی است.حال برای این کار چه باید کرد .همچنین اینکه ممکن است دوباره مشکلات قبلی تکرار شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 18, دی, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 لود نشدن تصاویر یا فونت ایکن با اصلاح css ها از ادرس قبلی به ادرس جدید انجام میشه.اما در مورد بخش دریافت فایلها جدا ذخیره میشن و داخل بخش مدیریت نبودن.در مورد تصاویر داخل تاپیک ها هم داخل مسیر ذخیره سازی است. با این حساب مشکل اینکه همین الان که نگارش 4،0،13 است و بخش پیج مشکل میخوره و حتی اگر هم اپگرید بشه به 4،1 بازم قابل دسترس نیست و اینکه بخش دریافت در دامنه اصلی بعد از اپگرید برای کاربران خطای 500میدهد ولی در دامنه فرعی بدون مشکل نمایش داده میشود چاره چیست و چه باید انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, دی, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 هنگامی که انجمن دامنه اصلی را به اخرین نسخه بروزرسانی می کنید کدام بخش از برنامه دریافت فایل پیغام خطا می دهد برای کاربران؟ بعنی کاربران با کلیک بر روی بخش دریافت فایل با خطای 500 مواجه می شوند. فایل htaccess ارائه شده در پنل مدیریت را یک بار در محل هاست خود دوباره اپلود بفرمایید تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 18, دی, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 جناب @محمدیان بخش دریافت کلا برای کاربر خطای 500 میداد یعنی چه اخر آدرس فروم files/ اضافه کنه چه مستقیم روش کلیک میکرد و نکته به این بود که برای ادمین به نمایش در میومد ولی کاربر نمیتوانست . تمام پلاگین ها و برنامه هم غیر فعال کرده باز هم این مشکل بود در مورد بخش دوم که مربوط به پیج میشود راهنمایی کنید چرا که عملا نمیتوان با این بخش کار کنم و بعد از ذخیره و ادامه با خطای 500 مواجه میشوم هم در 4.0.13 و هم در 4.1.4.1 و باز هم ارتقا دادم به 4.1.5.2 همچنان مشکل فوق تکرار شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, دی, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, دی, 2015 شما فایل htaccess ارائه شده در پنل مدیریت را بار دیگر در محل هاست خود دوباره کردید! اگر مشکل داشت این بخش دریافت یا باید برای همه مشکل داشته باشد یا برای هیچکس من به همچین مشکلی بر نخوردم تا حالا لاگ های سیستم را هم یک بررسی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
Snow Flake
سلام
ویرایش شده توسط Snow Flakeبه دلیل بعضی مشکلات که باعث صحیح کارنکردن میشه تصمیم داشتم تا بار اول یک نسخه خام نصب کنم و محتوا را با ایمپورت sql برگردانم(پست ها).اما برای بخش دریافت به چه طریق امکان پذیر است که فایل ها دوباره در این نسخه خام ایمپورت شوند
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید