پریماه ارسال شده در 19, دی, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19, دی, 2015 سلام من امروز شنبه 26 آذر از سایت شما انجمن ساز آخرین نسخه را دریافت کردم. در هنگام نصب پیغام عدم تطبیق php و دستور ارتقا به نسخه 5.4.0را داد. پیشتیبانی هاست هم گفت که تا یک ماه دیگر ارتقا را انجام خواهند داد. می خواستم بدونم کدام نسخه انجمن به با نسخه 5.3.29 سازگار است. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 20, دی, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20, دی, 2015 با سلام واحترام خدمت شما اگر هاست را تازه خریداری نموده اید لطفا درخواست وجه خود را نمایید و یک هاستی تهیه کنید که پشتیبانی قوی داشته باشد نسخه php را در چند ثانیه می توان تغییر داد این اسکریپت هم جهت تست ارائه شده که می توانید امکانات مورد نیاز جهت نصب را تست کنید در هر صورت از نسخه 4 می توانید بهره ببرید اما دارای باگ هایی هستند و پیشنهاد می گردد از اخرین نسخه استفاده کنید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
پریماه
سلام
من امروز شنبه 26 آذر از سایت شما انجمن ساز آخرین نسخه را دریافت کردم. در هنگام نصب پیغام عدم تطبیق php و دستور ارتقا به نسخه 5.4.0را داد. پیشتیبانی هاست هم گفت که تا یک ماه دیگر ارتقا را انجام خواهند داد. می خواستم بدونم کدام نسخه انجمن به
با نسخه 5.3.29 سازگار است.
با تشکر
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید