رفتن به مطلب
افزودن...
  • 0

چند سوال در مورد انجمن

elenorgt500

سوال

با سلام

من به تازگی به این سیستم آشنا شدم، چند سوال داشتم:

توی صفحه دانلود دکمه "رجوع به پشتیبانی" را چطوری قرار داده اید؟

توی صفحه تاپیک یک فایل دانلودی اون بلوک عکس فایل و دکمه نمایش فایل و ... را  چطوری قرار داده اید؟ کد html استفاده کرده اید یا از امکانات خاصی برای این کار استفاده کرده اید؟

خیلی مهم است اینا برای من چون می خواهم من هم انجمنم را این طوری درست کنم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • مدیریت سایت

هنگامی که شما برنامه دریافت فایل را نصب کردید می توانید به دسته بندی این قسمت بپردازید

اگر می خواهید هنگامی که فایل ارسال می شود یک نسخه آن هم در انجمن خاص قرار گیرد می توانید در تنظیمات دسته بندی برنامه دریافت فایل تنظیم نمایید

در تنظیمات زبانه آخر می توانید این تنظیمات را اعمال بفرمایید

dips.jpg

• Upvote 1
لینک به دیدگاه

• 0
  • مدیریت سایت

با سلام و احترام خدمت شما

آدرس انجمن خود را در پروفایل کاربری خود قرار دهید تا بررسی راحت تر صورت گیرد

در مورد بخش دریافت فایل ، آخرین نسخه 4 را دریافت و نصب بفرمایید و در صورتی که مشکلی در تنظیمات داشتید اعلام کنید

این مواردی که شما فرمودید بصورت پیش فرض فعال می باشد و نیاز به کد خاصی نیست

با احترام

لینک به دیدگاه

• 0

با سلام و تشکر

به روی چشم، در اولین فرصتی که روی هاست قرار گرفت آدرس آن را قرار می دهم.

فقط یک نکته؟ باید توی قسمت دسته بندی های دانلود تیکش را بزنم تا بعد از ایجاد دانلود تایپ مربوطه را هم ایجاد کند؟ درسته ؟

حالا در مواردی که مثل الان تیکش را نزده ام باید دستی تاپیک ایجاد کنم؟ خب محتوای داخلش مثل (مثلا تاپیک دانلود نسخه 4) نمی شود! توی این موارد یعنی محتوا را باید html و دستی قرار دهم؟ 

حالا لینک "رجوع به پشتیبانی" را باید چطوری توی قسنت دانلود اضافه کنم؟

لینک به دیدگاه

• 0

خیلی ممنونم از پاسخ این چند روزه خیلی با این سیستم کار کردم متوجه شدم که اینجا چطوری هست، میشه قسمت دوم سوال را هم جواب بدهید؟

و همچنین توی این عکس اگر دسته ای را انتخاب نکنم موقع اضافه کردن دانلود دسته انجمن را می پرسد یا اصلا کاری انجام نمی دهد؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 0

@elenorgt500 اگر بخش دریافت رو مطابق با بخش های فروم کانفیگ کنید فقط لازم است که پست های ارسالی خودتون رو در بخش دریافت بزنید به محض اینکه در دسته تعیین شده ارسال رو بطنید تاپیک پشتیبان هم زده میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • افزودن...