rezaazadeh ارسال شده در 1, بهمن, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2016 سلام دوستان من وقتی انجمن رو باز میکنم هیچ مشکلی نداره اما وقتی بخوام به هر قسمتی برم ارور 404 میده که میگ یافت نشد! چطوری درستش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 1, بهمن, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2016 در تنظیمات پنل مدیریت و قسمت سئو سایت همه گزینه های مربوط را غیر فعال نمایید سپس بررسی بفرمایید از همین بخش فایل .htaccess را دریافت و در هاست خود و مسیرنصب انجمن آپلود نمایید. با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 1, بهمن, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2016 با سلام و عرض ادب لطفا لینک انجمن خود را در بخش پروفایل کاربری خود تکمیل نمایید. تا بتوان بررسی کرد تشکر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 rezaazadeh ارسال شده در 1, بهمن, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2016 4 minutes قبل , محمدیان گفت: با سلام و عرض ادب لطفا لینک انجمن خود را در بخش پروفایل کاربری خود تکمیل نمایید. تا بتوان بررسی کرد تشکر سلام انجام شد اینم عکس ارور ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 rezaazadeh ارسال شده در 1, بهمن, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2016 ممنون از شما سایت درست شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
rezaazadeh
سلام دوستان
من وقتی انجمن رو باز میکنم هیچ مشکلی نداره اما وقتی بخوام به هر قسمتی برم ارور 404 میده که میگ یافت نشد!
چطوری درستش کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید