jenabis ارسال شده در 3, اسفند, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 سلام من تو پنل از حالت design mod استفاده کردم کل قالب پنل و سایت بهم ریخت حالا باید چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 با سلام و عرص ادب خدمت شما کاربر گرامی لطفا برای بررسی بهتر و سریعتر آدرس انجمن خود را در بخش پروفایل کاربری خود قرار دهید از کدام نسخه ips4 استفاده می نمایید! لطفا اسکرین شات را قرار دهید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 در پنل مدیریت یک قالب پیش فرض جدید ایجاد کنید احتمالا قالبی نصبی با نسخه ips سازگار نبوده است در صورتی که مشکل دارید دسترسی بدهید در پیغام خصوصی تا بررسی انجام شود با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 این مشکل از حالت حالت design mod نیست بدلیل اینکه ما همه روزه از این گزینه استفاده می کنیم و مشکلی تا به حال دیده نشده است اگر تازه انجمن خود را راه اندازی نموده اید اقدام به نصب و راه اندازی مجدد نمایید اگر نه نسخه 4.1.8 بزودی منتشر می شود، صبر کنید تا به نسخه جدید بروزرسانی نمایید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 jenabis ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 http://community.royaldash.ir/ از جدید ترین نسخه که از همینجا دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 jenabis ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 http://my.jetscreenshot.com/26714/20160203-eqdi-113kb این وضعیت پنل منه برای همین نمیتونم کاری بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 jenabis ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, اسفند, 2016 مشکلو حل کردم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
jenabis
سلام من تو پنل از حالت design mod استفاده کردم کل قالب پنل و سایت بهم ریخت حالا باید چی کار کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید