SOURENA ارسال شده در 13, اسفند, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13, اسفند, 2016 (ویرایش شده) درود من وقتی تغییر میدم و نصب میکنم با این ارور رو برو میشم We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. ویرایش شده 13, اسفند, 2016 توسط SOURENA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, اسفند, 2016 بهینه سازی انجمن شما انجام شده است و سایت و لینک ها بخوبی بارگذاری می شوند. بدلیل اینکه به نسخه 4 ارتقا داده اید به قسمت متا تگ ها بروید و برای صفحات خود متا تگ ها را نیز تعریف نمایید هم اکنون می توانید از نسخه 4 لذت ببرید توجه کنید که شما از نسخه 4.1 بهره می برید لطفا از قلب های سری 4.1 در انجمن خود استفاده نمایید. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, اسفند, 2016 با سلام و احترام خدمت شما در حال حاضر ادرس قرار داده شده در پروفایل شما قابل بارگزاری نیست و انجمن در دسترس نیست لطفا تصحیح بفرمایید یک تصویر از مشکل را هم پیوست بفرمایید تشکر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 SOURENA ارسال شده در 13, اسفند, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, اسفند, 2016 ببخشید ساب دامین عوض کردم الان درست شد اینم ارور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, اسفند, 2016 ساب دامنه اولیه انجمن را کلا تغییر داده اید! دسترسی به پنل مدیریت که دارید درست است لطفا یک کاربر مدیر بسازید و دسترسی بدید تا مسیر ها را بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
SOURENA
درود
من وقتی تغییر میدم و نصب میکنم با این ارور رو برو میشم
We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید