SOURENA ارسال شده در 14, اسفند, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14, اسفند, 2016 (ویرایش شده) درود من تو انجمنم فیل هارو کادر بندی کردم اما اواتارو بقیه موند نتونستم کادر بندازم میشه راهنمایی کنید؟ میخام کلا همه چی تو کادر باشه و یه چیز دیگ چطوری تموم انجمن رو رنگ گروه های کاربری باشه الان فقط پایین هس ویرایش شده 14, اسفند, 2016 توسط SOURENA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 14, اسفند, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14, اسفند, 2016 با سلام با استفاده از ابزار web developer مرورگر می توانید موقعیت آن بخش که می خواهید را جستجو به ویرایش آن بپردازید. در حال حاضر بخش تصویر در مشخصات تاپیک ها با موقعیت .ipsUserPhoto قرار گرفته که می توانید استایل دهی نمایید. موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 SOURENA ارسال شده در 15, اسفند, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15, اسفند, 2016 ممنون این چی؟ و یه چیز دیگ چطوری تموم انجمن رو رنگ گروه های کاربری باشه الان فقط پایین هس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
SOURENA
درود
من تو انجمنم فیل هارو کادر بندی کردم
اما اواتارو بقیه موند نتونستم کادر بندازم
میشه راهنمایی کنید؟
میخام کلا همه چی تو کادر باشه
و یه چیز دیگ چطوری تموم انجمن رو رنگ گروه های کاربری باشه الان فقط پایین هس
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید