saber71 ارسال شده در 11, اردبیهشت, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11, اردبیهشت, 2016 با سلام بنده میخواستم تاریخ میلادی سایت خودم رو به شمسی تغیر دهم باید چه مراحلی را طی کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همکاریتون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, اردبیهشت, 2016 با سلام در نسخه 4.1 تست شده و مشکلی مشاهده نشد با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 با سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم افزونه ای برای اینکار ساخته شده است اما در نسخه جدید تست نشده است. اجازه بدید بررسی می شود این مورد با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 saber71 ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 خب باید منتظر باشم؟ اما در این سایت وجود دارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 بله در سایت منتشر شده اما منتظر باشید تا با نسخه جدید ips تست شود با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 saber71 ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, اردبیهشت, 2016 ممنونم از راهنماییتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
saber71
با سلام
بنده میخواستم تاریخ میلادی سایت خودم رو به شمسی تغیر دهم باید چه مراحلی را طی کنم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم از همکاریتون
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید