mahdijun975@gmail.com ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 سلام به دوستان عزیز بنده قبلا یبار رو یه هاست ipb و ips نصب کردم الان در هاست دیگری دارم امتحان میکنم ولی صفحه Admin Install بالا نمیاد اصلا لود نمیشه فایل های زیپ رو تو Cpanel یه ساب دامین ساختم تو پوشه Publichtml/Comminity ربیختم و اکسترکت کردم تمام فولدر ها هم Permisson ها Read تیک خورده اینم لینک صفحه : http://community.greengames.ir/admin/install/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 احتمالا از همون نسخه php هست تا جایی که من اطلاع دارم پیش نیاز 5.4 هست و با نسخه های بالاتر هم کار میکنه اگر سایت مرجع را دنبال کنید حتی مشاهده می کنید که سایت مرجع جهانی برای هاست های خودشون پشتیبانی از 5.4 را هم پایان میده به زودی https://invisionpower.com/news/support-for-php-54-ending-soon-r963/?page=2#comment-194625 اگر اسکریپت های دیگر دارید 5.4 ارتقا بدید اگر فقط ips هست 5.5 بهتر باید باشه به احتمال زیاد با ارتقا php حل میشه +اما اگر حل نشد آیا short_open_tag در php.ini فعال هست؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 با سلام و احترام خدمت شما احتمالا نسخه php سازگار نیست برای تست هاست می توانید از بخش دریافت فایل و گزینه توسعه، اسکریپت مربوط به تست و بررسی هاست را اپلود نمایید و بررسی مربوط رابرای نصب سیستم انجام دهید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mahdijun975@gmail.com ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 53 minutes قبل , محمدیان گفت: والله من IPboard رو نصب کردم مشکلی نداشت ، IPS لود نمیشه صفحه نصبش کاره خاصی لازم نداره ؟ من رفتم سایت خود آی پی اس اینو نوشته بود واسه ساب دامین : 2. Use a Sub Domain for your IPS Community in the Cloud, an example of this would be forums.domain.com (NOTE: This option would need to be used when you DO have an existing site at your domain and want to preserve that site and its contents.) a. Please create a CNAME for "forums" (or the prefix word of your choice; community, board, etc.) pointing to the URL you setup when you purchased the Hosted Package, e.g. mysite.ipbhost.com. It would look like the following example in this case. forums CNAME IN mysite.ipbhost.com -or- forums 14400 IN CNAME mysite.ipbhost.com. (Note the trailing period after the .com as it's required in some host control panels such as WHM/cPanel.) b. Once the CNAME is setup, please file a ticket in our hosting department, providing the sub domain you want to use, and let us know that the CNAME has been setup properly. We will test this and apply the sub domain to your community for you. من تو public html ساب دامین ساختم "community" فایل زیپ IPB رو توش اکسترکت کردم صفحه نصب آمد بالا ، آی پی بورد مشکلی نداشت از این نظر ولی فولدرو خالی کردم این دفعه IPS ریختم همین نسخه Relase شده شما ، صفحه نصب بالا نمیاد مراحل انجامم درسته ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 با سلام سرور ارور 500 می دهد این یک خطا از کلاس 5xx هست که می تونه دلایل مختلفی داشته باشه مشکلی وجود دارد که باعث میشود سرور نتواند پاسخ کاملی ارائه کند با توجه به این که وقتی ادرس ساب دامین را وارد می کنیم ریداکت به صفحه نصب انجام می شود پس به نظر در عمل آپلود مشکلی وجود ندارد برای حل این مشکل باید به پشتیبانی سرور تیکت بزنید تا سرور را بررسی کنند همچنین اگر ارور لاگ های سرور را قرار دهید ما می توانیم به طور دقیق تر مشکل را بررسی کنیم با احترام موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mahdijun975@gmail.com ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26, اردبیهشت, 2016 متن error_log: [26-Apr-2016 07:45:40 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR in /home/myusername/public_html/community/system/Member/Member.php on line 2669 نسخه پی اچ پی 5.3 هست اگه مشکل از نسخه پی اچ پی هست چه نسخه ای رو شما پیشنهاد می کنید ؟ اگر نه فکر می کنید با توجه به error_log مشکل از کجاست ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 modernhosting.ir ارسال شده در 10, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10, خرداد, 2016 بر 4/26/2016 at 09:05 , mahdijun975@gmail.com گفت: سلام به دوستان عزیز بنده قبلا یبار رو یه هاست ipb و ips نصب کردم الان در هاست دیگری دارم امتحان میکنم ولی صفحه Admin Install بالا نمیاد اصلا لود نمیشه فایل های زیپ رو تو Cpanel یه ساب دامین ساختم تو پوشه Publichtml/Comminity ربیختم و اکسترکت کردم تمام فولدر ها هم Permisson ها Read تیک خورده اینم لینک صفحه : http://community.greengames.ir/admin/install/ درود و خداقوت اگر براتون مقدوره دسترسی بدین براتون چک و نصبش رو انجام بدیم اگر هم نیاز به هاست دارین میتونیم براتون با کیفیت ارائه بدیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mahdijun975@gmail.com
سلام به دوستان عزیز
بنده قبلا یبار رو یه هاست ipb و ips نصب کردم الان در هاست دیگری دارم امتحان میکنم ولی صفحه Admin Install بالا نمیاد اصلا لود نمیشه
فایل های زیپ رو تو Cpanel یه ساب دامین ساختم تو پوشه Publichtml/Comminity ربیختم و اکسترکت کردم تمام فولدر ها هم Permisson ها Read تیک خورده
اینم لینک صفحه :
http://community.greengames.ir/admin/install/
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید