USA ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 سلام دوستان من تا حالا از نسخه نال این انجمن استفاده میکردم و در حال حاضر نسخه اصلی خریداری کردم کسی میتونه انجمن رو تبدیل کنه برام ؟ و به نسخه اخر اپدیت کنه ؟ هزینه دستمزد هم پرداخت میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 خیر همه اطلاعات که از بین نمی رود! مثلا ممکن است اگر از قالب اختصاصی بهره می برید در نسخه 3 بعد از تبدیل به نسخه 4 این قالب بهم ریخته شود و ... و یا ممکن است تصاویر بکار برده شده در پروفایل کاربران هنگام تبدیل از نسخه 3 به 4 برخی از انها لود نشود ما انجمن ای پی بورد ایران را با اولین نسخه انتشار یافته 4، از نسخه 3 به 4 انتقال دادیم در ان زمان هم نسخه 4 سرشار از باگ بود! هم اکنون کلی از باگ های سیستم گرفته شده و سیستم ارتقاء یافته است و برای تبدیل هم فکر نمی کنم به مشکل از بین رفتن اطلاعات مواجه شوید. کار انتقال را هم بدلیل حساسیت به پشتیبانی ips واگذار نمایید ابتدا هم خودتان یک بک اپ بگیرید تا خیالتان حسابی راحت باشد در صورت هرگونه مشکل بک اپ را بازگردانی نمایید. انشالاه مشکلی نخواهید داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم اگر نسخه اصلی را خریداری نموده اید: از بخش Client Area تیکت پشتیبانی به ips ارسال نمایید آنها خودشان این کار را بصورت دقیق و کامل برای شما انجام می دهند با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 USA ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 سلام نوشتن ممکنه این کار به از دست رفتن اطلاعات و پوسته و .. شود ! و 8 روز زمان میبره این کار ! راه دیگه ای نداره ؟ بعد نسخه قبلی من نال بوده ایراد نمیگیرن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 بله درسته ممکن است به از دست رفتن اطلاعات بینجامد بدلیل حساسیتی که روی لایسنس هست بهتر است به خودشان واگذار نمایید تا این کار را برای شما انجام دهند. و خیال خودتان هم راحت تر است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 USA ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 اطلاعات از بین بره که زحمت 4 ساله نا هم به باد میره که ! واقعا پشیمونم از اینکه از vb اومدم به این انجمن ساز ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 USA ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 دست گلت درد نکنه بابت این جواب دهی تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29, اردبیهشت, 2016 خواهش می کنم موفق باشید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
USA
سلام
دوستان من تا حالا از نسخه نال این انجمن استفاده میکردم و در حال حاضر نسخه اصلی خریداری کردم
کسی میتونه انجمن رو تبدیل کنه برام ؟ و به نسخه اخر اپدیت کنه ؟
هزینه دستمزد هم پرداخت میشه
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید