larsa.ir ارسال شده در 4, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 با سلام خدمت دوستان بنده نیازمند کد htaccess 301 برای انتقال انجمن از ساب دایرکتوری یا همون ساب فولدر به ساب دامین هستم مثلا انجمن بنده larsa.ir/forum هست میخوام تمام مطالب و فایل ها و لینک هارو انتقال بدم به ساب دامین یعنی foeum.larsa.ir ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 با سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم هم اکنون در پوشه forum فایل های انجمن شما وجود دارد و شما فقط می خواهید تغییر ادرس دامنه را انجام دهید می توانید در فایل کانفیگ ( conf_global.php )در مسیر مربوط در انجمن این تغییر ادرس را انجام دهید 'base_url' => 'http://forum.larsa.ir/', با تغییر ادرس واردپنل مدیریت شده و مسیر دهی فایل ها را از گزینه files و Storage Settings بررسی بفرمایید. ممکن است با این تغییر ادرس تصاویر هم لود نشوند و شما می توانید یک قالب جدید از پنل مدیریت با یک نام دیگر ایجاد نموده و انرا دیفالت قرار دهید و قالب قبلی را حذف نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 larsa.ir ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 ممنون درسته ولی این فقط ادرس انجمن تغییر میکنه ادرسهایی که با larsa.ir/forum/....mataleb ایندکس شدن اینا دیگه نمیاره همش نات فایند میزنه اون موقت بخاطر همین گفتم میخوام کد htaccess 301 استفاده کنم که هرچی تو این پوشه هست و مطالب هست انتقال پیدا کنه به ساب دامین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 منظور شما در بخش ایندکس گوگل هست بله می توانید از طریق کد در htaccess این کار را انجام دهید # options+FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^olddomain\.com$ [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.olddomain\.com$ RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/www\.newdomain\.com\/$1" [R=301,L] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 larsa.ir ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 ممنون ولی این مال دامین هست نه ساب دارکتوری الان دقیقا چی بزنم larsa.ir/forum تبدیل بشه به forum.larsa.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مربوط به تغییر ادرس هست و گوگل هنگام ایندکس این تغییر ادرس را در نظر می گیرد نام ادرس وب سایت قدیم به نام جدید انجام بدید و تست کنید در گوگل وب مستر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 larsa.ir ارسال شده در 4, خرداد, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2016 اینجوری باید بنویسم # options+FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^larsa\..ir/forum$ [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.larsa\.ir/forum$ RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/www\.forum.larsa\.ir\/$1" [R=301,L] به نطر خودتون اینجوری درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 shaha ارسال شده در 3, آبان, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آبان, 2016 همین کار رو من کردم توی htaccess. خیلی حساسه به حروف بزرگ و کوچک من با نت پد تغییر دادم ولی ظاهر باید یا notepad++ تغییر میدادمش. RewriteEngine On 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 maryamgoli ارسال شده در 20, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20, تیر, 2017 با سلام من انجمنم روی روت اصلی میخام ببرم ساب دامین چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 20, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20, تیر, 2017 عرض سلام و احترام خدمت شما فایل ها را منتقل کنید به ساب دامنه سپس فایل کانفیگ را تنظیم نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
larsa.ir
با سلام خدمت دوستان بنده نیازمند کد htaccess 301 برای انتقال انجمن از ساب دایرکتوری یا همون ساب فولدر به ساب دامین هستم
مثلا انجمن بنده larsa.ir/forum هست میخوام تمام مطالب و فایل ها و لینک هارو انتقال بدم به ساب دامین یعنی foeum.larsa.ir ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید