mfamo ارسال شده در 15, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2016 سلام من دو مشکل جدی دارم. 1 : تاریخ تولد در بخش ویرایش نمایه قابت هست و قابل تغییر نیست. مد تاریخ جلالی رو غیر فعال میکنم تاریخ تولد ۹۲/۰۳/۰۴ 2 : وقتی کسی تاپیک ارسال میکنه یا پاسخ به تاپیک میده و من تاپیک رو حذف میکنم تعداد ارسال کم نمیشه مثلا 5 ارسال باید بشه 4 ارسال نمیشه نمیشه ؟ کسی میتونه این مشکلات رو بررسی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 15, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2016 با سلام مورد اول احتمالا مشکل از افزونه هست فکر کنم با غیرفعال کردنش درست بشه البته افزونه از نظر کد نویسی مشکلی نداره متاسفانه ips نمی تونه یک بخشی از کد تاریخ جلالی رو اجرا کنه مورد دوم کلا ipb و ips همین طوری هستند کم نمیشند در نسخه 3 یک قابلیتی برای بازشماری مجدد بود که از پنل مدیریت قابل انجام بود اما الان در نسخه 4 برداشته شده اینجا را مطالعه کنید در سایت مرجع هم بحثش بودهhttps://invisionpower.com/forums/topic/407840-where-are-the-rebuild-recount-tools/?page=2 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 15, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2016 مورد اول تاریخ تولد در واقع نیست تاریخ عضویت هست و هیچ جوره امکان تغییر نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mfamo ارسال شده در 16, خرداد, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, خرداد, 2016 والله تاریخ عضویت هم باشه اشتباه میزنه میزنه 92 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mfamo
سلام
من دو مشکل جدی دارم.
1 : تاریخ تولد در بخش ویرایش نمایه قابت هست و قابل تغییر نیست. مد تاریخ جلالی رو غیر فعال میکنم
تاریخ تولد ۹۲/۰۳/۰۴
2 : وقتی کسی تاپیک ارسال میکنه یا پاسخ به تاپیک میده و من تاپیک رو حذف میکنم تعداد ارسال کم نمیشه
مثلا 5 ارسال باید بشه 4 ارسال نمیشه نمیشه ؟
کسی میتونه این مشکلات رو بررسی کنه؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید