mfamo ارسال شده در 15, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2016 من میخوام در بهینه های سایت برای تاپیک ها از دو آدرس استفاده کنم. به صورت forum.mfamo.com/topic/5-افزونه-نوار-اطلاعیه-متحرک-وردپرس/ و forum.mfamo.com/topic/5/ اولی آدرس تاپیک و دومی لینک کوتاه تاپیک... آیا مشکلی برای سئو پیش میاد چون سیستم وردپرس هم چنین امکانی داره دو آدرس میشه داد به پست فقط اگه میشه بگید چحوری عمل کنم وقتی کاربر روی آدرس کوتاه شده کلیک میکنه بره به ادرس اصلی یعنی اولی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 16, خرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, خرداد, 2016 سلام با توجه به این که یکی به دیگری فرستاده میشه مشکلی برای سئو پیش نمیاد اگر چه برای لینک کوتاه ساختن پیشنهادم استفاده از سایت هایی کوتاه کننده لینک هست خیلی کوتاه تر میشن اما جدا از این مسائل یک راه حل هست که با اضافه کردن دو عدد - به اخر شماره تاپیک هست مثل این forum.mfamo.com/topic/5-- موفق باشید 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mfamo
من میخوام در بهینه های سایت برای تاپیک ها از دو آدرس استفاده کنم.
به صورت
forum.mfamo.com/topic/5-افزونه-نوار-اطلاعیه-متحرک-وردپرس/
و
forum.mfamo.com/topic/5/
اولی آدرس تاپیک و دومی لینک کوتاه تاپیک...
آیا مشکلی برای سئو پیش میاد چون سیستم وردپرس هم چنین امکانی داره دو آدرس میشه داد به پست
فقط اگه میشه بگید چحوری عمل کنم وقتی کاربر روی آدرس کوتاه شده کلیک میکنه بره به ادرس اصلی یعنی اولی
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید