larsa.ir ارسال شده در 12, تیر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2016 با سلام بنده اخرین نسخه سعنی 4.1.12.2 رو استفاده میکنم دوزبان انگلیسی و فارسی روش هست ولی با ای پی ایرانم میرم همون انگلیسی رو میاره برا رفع این مشکل چیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 12, تیر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2016 @larsa.ir افزونه داخل فروشگاه هست میتونید از اونجا تهیه کنید در ارتباط با کارکرد با خود مدیریت صحبت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 12, تیر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2016 از افزونه انتخاب زبان استفاده کنید هرچند نمیدونم چرا این موضوع باز تکرار شده و توی این نسخه رفع شده بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 larsa.ir ارسال شده در 12, تیر, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2016 میشه بفرمایید این افزونه انتخاب زبان ازکجا پیدا کنم و ارش چیه من منظورم اینه میخوام اوتومات خود سیستم تشخص بده که برا کاربر ورودی فارسی بشه یا انگلیسی نه اینکه خودم بگم فقط و فقط انگلیسی بیار میخوام کلا خودش اتومات تشخیص بده و اینک اکی بشه تو جستجو گوگل خودش تشخصی میده یا پیش فرض انگلیسی میخونه منو ها و اطلاعات دیسکریپشن و غیره رو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
larsa.ir
با سلام بنده اخرین نسخه سعنی 4.1.12.2 رو استفاده میکنم دوزبان انگلیسی و فارسی روش هست ولی با ای پی ایرانم میرم همون انگلیسی رو میاره برا رفع این مشکل چیکار باید بکنم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید