rezadindar ارسال شده در 25, تیر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25, تیر, 2016 سلام من قصد دارم تا برای قالب بخش مدیریت فونتی را اعمال کنم تا از حالت دفرمگی خارج شود، در بخش شخصی سازی در پوشه cms برخی فایل ها رو ادیت کردم اما نتیجه نداشت ممنون میشوم راهنمایی کنید و بگید کدوم فایل رو باید ادیت کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 25, تیر, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25, تیر, 2016 با سلام و احترام خدمت شما می توانید لینک اموزش مرتبط را پیگیری نمایید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
rezadindar
سلام
من قصد دارم تا برای قالب بخش مدیریت فونتی را اعمال کنم تا از حالت دفرمگی خارج شود، در بخش شخصی سازی در پوشه cms برخی فایل ها رو ادیت کردم اما نتیجه نداشت ممنون میشوم راهنمایی کنید و بگید کدوم فایل رو باید ادیت کنم.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید