d3vilish ارسال شده در 6, مرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6, مرداد, 2016 سلام میخواستم با تامین امنیت در این ورژن از ips با خبر بشم که چیکار باید کرد؟ و اینکه میخواستم ببینم برای رفتن به fckeditor زا کجا باید برم؟ دیروز توی پنل دیدم لینکشو ولی الان نمیتونم پیدا کنم باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 7, مرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7, مرداد, 2016 برای دسترسی به پوسته و ادیتور وارد admin cp (کنترل پنل ادمین)بشید اخرین گزینه شخصی سازی است در انجا میتونید تنظیمات ادیتور و قالب را مشاهده کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 6, مرداد, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6, مرداد, 2016 برای امنیت بخش کنترل پنل تنظیمات امنیتی کاملا در اختیار شما هست در مورد بخش دوم بخش ادمین شخصی سازی ویرایشگر هست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 d3vilish ارسال شده در 6, مرداد, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6, مرداد, 2016 منظورتون از شخصی سازی رو نمیدونم یعنی چی؟ من الان باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 11, مرداد, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11, مرداد, 2016 با سلام هنگامی که گزینه ای را درپنل مدیریت پیدا نمی کنید در کادر جستجو عملیات جستجو را انجام داده و به نتیجه می رسید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
d3vilish
سلام
میخواستم با تامین امنیت در این ورژن از ips با خبر بشم که چیکار باید کرد؟
و اینکه میخواستم ببینم برای رفتن به fckeditor زا کجا باید برم؟
دیروز توی پنل دیدم لینکشو ولی الان نمیتونم پیدا کنم
باید چیکار کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید