aztec ارسال شده در 17, شهریور, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2016 سلام . من از پنل مدیریت قسمت فایلهای پولی رو فعال کردم ولی اصلا نمیدونم از کجا یه فایل بذارم که پولی باشه بعد بره به درگاه وصل شه پ.ن : فروشگاه سایت درست و اوکیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 19, شهریور, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19, شهریور, 2016 هنگامی که وارد بخش دسته بندی می شوید، دکمه ای در سمت چپ برای دسته بندی ها قرار گرفته که می توانید کلیک کنید و دسته بندی جدید ایجاد کنید، بعد از وارد کردن نام، در زبانه های بعدی می توانید تنظیمات را انجام دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 17, شهریور, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2016 با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی برای ارسال فایل ها، ابتدا در پنل مدیریت >> بخش دریافت فایل>> بخش تنظیمات وارد شده و از زبانه تنظیمات پرداخت فایل ها گزینه فعال کردن پرداخت فایل ها را تیک بزنید. سپس دسترسی گروه های کاربری را هم بررسی کنید در انجمن و بخش دریافت فایل هنگامی که یک فایل ارسال آپلود می کنید و اسکرین شات برای ان قرار می دهید در بخش پایین ادیتور، تنظیمات مربوط به پرداخت فایل فعال می شود. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 17, شهریور, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2016 اتفاقا با قسمت آخریش مشکل دارم . توی پایین ادیتور تنیمات فایل پولی اصن وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 17, شهریور, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2016 هنگامی که گروه جدید در بخش دریافت فایل ایجاد می کنید تنظیمات زبانه دوم را نیز انجام دهید(مربوط به نوع فایل هایی که آپلود شوند و ...) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 17, شهریور, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2016 من نسخه انجمن ساز 4 رو دارم همچین چیزی اصن وجود خارجی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 18, شهریور, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18, شهریور, 2016 این بخش مربوط به دسته بندی های بخش دریافت فایل می باشد: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 18, شهریور, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18, شهریور, 2016 خب همین درسته ولی اگه میشه یه عکس از اون قسمتی که میگین درست کنم هم بذارین ممنونم از پاسخ سریعتون . بقیه سایتهای IPB که جواب آدمو نمیدن ! اعتراضم کنی میگن 48 ساعت طول میکشه انگار پست سفارشی قراره بکنه :)))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
aztec
سلام . من از پنل مدیریت قسمت فایلهای پولی رو فعال کردم ولی اصلا نمیدونم از کجا یه فایل بذارم که پولی باشه بعد بره به درگاه وصل شه
پ.ن : فروشگاه سایت درست و اوکیه
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید