fmohammadali ارسال شده در 9, مهر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9, مهر, 2016 سلام. ببخشید من انجمن رو روی لوکال هست یعنی ویندوز نصب کردم و روش دارم کارمیکنم برای آماده سازی.اگه بخوام ازش بکاپ بگیرم و به سیستم دیگه یا روی هاست آپلود کنم چیکار باید بکنم؟ افزونه ای برای بکاپ گیری چی هست ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 10, مهر, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10, مهر, 2016 با سلام و احترام خدمت شما می توانید بک اپ از دیتابیس بگیرید و در هاست وارد نمایید، سپس پیکربندی مربوط را انجام دهید./ افزونه ای برای این کار در ips نیست با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
fmohammadali
سلام.
ببخشید من انجمن رو روی لوکال هست یعنی ویندوز نصب کردم و روش دارم کارمیکنم برای آماده سازی.اگه بخوام ازش بکاپ بگیرم و به سیستم دیگه یا روی هاست آپلود کنم چیکار باید بکنم؟
افزونه ای برای بکاپ گیری چی هست ؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید