sniffers ارسال شده در 29, مهر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29, مهر, 2016 سلام من از انجمن ips استفاده می کنم و null هست می خواستم بدونم زمانی که من پست میدم ای پی من رو به مدیرا هم نشون میده که با چه ای پی هستم ایا راهی هست که در کنار .ست ها IP نشون نده ؟ یعنی نتواند مدیرها ای پی که پست داده ببینن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 Snow Flake ارسال شده در 5, آبان, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5, آبان, 2016 On 9/29/2016 at 20:58, sniffers said: در کنار .ست ها IP نشون نده ؟ یعنی نتواند مدیرها ای پی که پست داده ببینن ؟ راحت ترین راه این پلاگین هست 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 29, مهر, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29, مهر, 2016 عرض سلام و ادب خدمت شما شما می توانید این ناحیه را کلا از طریق css قالب خود مخفی نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آبان, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آبان, 2016 با سلام و احترام خدمت شما اگر می خواهید نمایش داده نشود بله این کار ساده ترین راه است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 shaha ارسال شده در 3, آبان, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آبان, 2016 منم همین مشکل رو دارم یعنی یه css بزاریم و اون div رو مخفی کنیم ؟ به عبارتی display:none کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
sniffers
سلام
من از انجمن ips استفاده می کنم و null هست می خواستم بدونم زمانی که من پست میدم ای پی من رو به مدیرا هم نشون میده که با چه ای پی هستم ایا راهی هست که در کنار .ست ها IP نشون نده ؟ یعنی نتواند مدیرها ای پی که پست داده ببینن ؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید