sniffers ارسال شده در 12, آذر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12, آذر, 2016 سلام من از انجمن IPS استفاده می کنم و عکس نشونن به هیچ وج نشون نمیده حتی از [img= ] هم استفاده می کنم هم نشون نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 16, آذر, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, آذر, 2016 با سلام اول این مورد این که قابلیت html رو فقط برای مدیرکل باز کنید باز گذاشتن این مورد برای همه می تونه مشکلات امنیتی ایجاد کنه و فرد تاپیک رو دیفیس کنه و توصیه نمیشه از [img= ] استفاده کنید باز هر طور صلاح می دونید اما دوم و پاسخ شما :لینک رو در محتوا پست ارسال قرار بدید یک کلیک رو لینک کنید تصویر نشان خواهد داد موفق باشید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, آذر, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, آذر, 2016 با سلام و عرض ادب خدمت شما لطفا جهت پیگیری بیشتر، لینک انجمن خود را در پروفایل کاربری خود درج کنید./ با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 sniffers ارسال شده در 13, آذر, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, آذر, 2016 متاسفانه نمی تونم ادرس بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, آذر, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, آذر, 2016 پیغام خصوصی کنید بررسی می شود./ این مورد را هم بررسی کنید: در بخش مدیریت گروه های کاربری، گروه کاربری مورد نظر/ دسترسی به html را بررسی بفرمایید./ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 sniffers ارسال شده در 13, آذر, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, آذر, 2016 تو مدیریت کاربرا تنها گذینه که در مورد HTML بود اینه که فعال کردم تعصیر نداشت البته بگم که من وقتی attach میکنم عکس مشکل نداره راحت باز میشه و نشون میده اما وقتی لینک عکس قرار میدم نشون نمیده تو پست فقط ادرس قرار میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 sniffers ارسال شده در 17, آذر, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17, آذر, 2016 21 hours ago, شعبان زاده said: با سلام اول این مورد این که قابلیت html رو فقط برای مدیرکل باز کنید باز گذاشتن این مورد برای همه می تونه مشکلات امنیتی ایجاد کنه و فرد تاپیک رو دیفیس کنه و توصیه نمیشه از [img= ] استفاده کنید باز هر طور صلاح می دونید اما دوم و پاسخ شما :لینک رو در محتوا پست ارسال قرار بدید یک کلیک رو لینک کنید تصویر نشان خواهد داد موفق باشید با احترام من لینک روش کلیک کردن فقط عکس های نشون میده که تو هاست خودم باشه نه لینک عکس از دیگر سایت های نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
sniffers
سلام
من از انجمن IPS استفاده می کنم و عکس نشونن به هیچ وج نشون نمیده حتی از
[img= ]
هم استفاده می کنم هم نشون نمیده
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید