رفتن به مطلب
افزودن...
  • 0

باز نشدن [IMG]

sniffers

سوال

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0

با سلام

اول این مورد این که قابلیت html رو فقط برای مدیرکل باز کنید  باز گذاشتن این مورد برای همه می تونه مشکلات امنیتی ایجاد کنه و فرد تاپیک رو دیفیس کنه  و توصیه نمیشه از

[img= ]

استفاده کنید  باز هر طور صلاح می دونید :)

اما دوم و پاسخ شما :لینک رو در محتوا پست ارسال قرار بدید یک کلیک رو لینک کنید تصویر نشان خواهد داد

موفق باشید :)
با احترام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 0
  • مدیریت سایت

با سلام و عرض ادب خدمت شما

لطفا جهت پیگیری بیشتر، لینک انجمن خود را در پروفایل کاربری خود درج کنید./

با احترام

لینک به دیدگاه

• 0
  • مدیریت سایت

پیغام خصوصی کنید بررسی می شود./

این مورد را هم بررسی کنید: در بخش مدیریت گروه های کاربری، گروه کاربری مورد نظر/ دسترسی به html را بررسی بفرمایید./

لینک به دیدگاه

• 0

تو مدیریت کاربرا تنها گذینه که در مورد HTML بود اینه که فعال کردم تعصیر نداشت1920220-b.jpg

البته بگم که من وقتی attach میکنم عکس مشکل نداره راحت باز میشه و نشون میده اما وقتی لینک عکس قرار میدم نشون نمیده تو پست فقط ادرس قرار میده

لینک به دیدگاه

• 0
21 hours ago, شعبان زاده said:

با سلام

اول این مورد این که قابلیت html رو فقط برای مدیرکل باز کنید  باز گذاشتن این مورد برای همه می تونه مشکلات امنیتی ایجاد کنه و فرد تاپیک رو دیفیس کنه  و توصیه نمیشه از

[img= ]

استفاده کنید  باز هر طور صلاح می دونید :)

اما دوم و پاسخ شما :لینک رو در محتوا پست ارسال قرار بدید یک کلیک رو لینک کنید تصویر نشان خواهد داد

موفق باشید :)
با احترام

من لینک روش کلیک کردن فقط عکس های نشون میده که تو هاست خودم باشه نه لینک عکس از دیگر سایت های

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...