رفتن به مطلب
افزودن...
  • 0

تغییرات در ادیتور

mtkzz

سوال

سلام

من میخوام دو تغییر در ادیتور ipb داشته باشم. اولیش اینه که میخوام امکان آپلود عکس رو به ابزارهای بالا در ادیتور اضافه کنم. (مثل دیگر فروم های عمومی) دو تا پلاگین نصب کردم ولی کار نکرد . چطور میتونم اینکار رو انجام بدم ؟

دومیش که خیلی برام مهمه اینه که ادیتور در پاسخ ها بعد از کلیک باز میشه و قسمت های ابزارک ها و باکس متن نمایش داده میشه. من میخوام بصورت پیشفرض باز بگذارم. چطور میتونم ادیتور آی پی بی رو بطور پیش فرض باز بگذارم ؟

باسپاس.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • مدیریت سایت

در نوار ابزار بالا فقط تنها راهش استفاده از افزونه هایی که برای ادیتور منتشر شده است و می توانید در سایت مربوط ادیتور جستجو بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• 0
  • مدیریت سایت

عرض سلام خدمت شما

گزینه پیوست فایل بصورت پیش فرض در ادیتور ips4 هست و نیازی به نصب افزونه ندارید

برای گزینه دوم حتما پیگیری می شود./

لینک به دیدگاه

• 0
23 hours ago, محمدیان said:

عرض سلام خدمت شما

گزینه پیوست فایل بصورت پیش فرض در ادیتور ips4 هست و نیازی به نصب افزونه ندارید

برای گزینه دوم حتما پیگیری می شود./

با سپاس از توجه و پیگیری شما

در مورد سوال اول میدونم که در قسمت پایین هست ولی من میخوام در نوار ابزار بالا بگذارم.

لینک به دیدگاه

• 0
6 hours ago, محمدیان said:

در نوار ابزار بالا فقط تنها راهش استفاده از افزونه هایی که برای ادیتور منتشر شده است و می توانید در سایت مربوط ادیتور جستجو بفرمایید.

من یک افزونه استفاده کردم که سه تا افزونه دیگه لازم بود نصب بشه همه رو نصب کردم ولی کار نکرد و چیزی تو تنظیمات اضافه نشد که بخوام به ایدتور اضافه کنم.

اگه راهکاری برای سوال اولم پیدا کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• 0
On ۱۳۹۵/۹/۲۴ ه‍.ش. at 08:32, محمدیان said:

استاد راهکاری برای نمایش ادیتور بصورت ثابت پیدا نکردید ؟ خواهش میکنم کمک کنید. مجبورم انجمن ساز رو تغییر بدم که اصلا دوست ندارم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...