sniffers ارسال شده در 14, دی, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14, دی, 2016 سایت من از IPS استفاده می کنم سایتم به سرور جدید انتقال دادم ماژول IPS 4 ریختم همه ماژول ها نصب کردم و قسمت ساپورت هم رفتم خطا ندیدم اما هنوز قالب سایتم بهم ریخته نگاه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مهندس محتشم ارسال شده در 1, بهمن, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1, بهمن, 2017 (ویرایش شده) درود بر شما دوست عزیزم بنده الان دیدم ارسالتون رو شاید دیر باشه ولی دوستدارم این نکات رو چک بفرمائید: اول اینکه شما نفرمودین از چه پوسته ای استفاده میکنید! شاید این قالب با نسخه در حال استفاده تون همخوانی نداشته باشه تکنه بعد یاینکه شما کل فایلهاتون رو به همون صورت که در هاست قبلی بودن انتقال باید بدین و هیچ چیزی رو دستکاری نکنی مگر نیاز باشه! چون خود IPS بصورت پیشفرض اطلاعات رو بصورت فایل ذخیره میکنه شاید بصورت ناقص به دیتابیس وارد شده اند! البته باید ببینید قبلا تنظیماتش رو تغییر داده بودین که بصورت دیتابیس ذخیره کنه یا بصورت فایل نکته بعدی اینکه شاید قالبتون رو دستکرای کردین و این تنظیمات یا دستکاری ها ذخیره نشده باشند! نکته دیگر اینمه قالبتون شاید نیاز به بروزرسانی برای همخوانی داشته باشه نکته ی دیگری بنظرم نمیرسه بنده هم به مشکل خورده بودم همین نکات رو بررسی کردم و برطرف شد امیدوارم مشکلتون برطرف شده باشه تا الآن ^_^ ویرایش شده 6, بهمن, 2017 توسط مهندس محتشم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 14, دی, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14, دی, 2016 با سلام و احترام خدمت شما از پنل مدیریت گزینه تنظیمات ذخیره سازی را انتخاب و مسیر فایل ها را مرور بفرمایید روی یک قالب جدید هم سایت رو بررسی کنید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 sniffers ارسال شده در 14, دی, 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14, دی, 2016 ذخیره فایل چک کردم مشکل نداشت موضوع الینه وقتی قالب میریزم به دلیل اینکه گذینه های عوض کردن قالب غیر فعال شده نمیشه قالب عوض کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 14, دی, 2016 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14, دی, 2016 یک قالب جدید درست کنید از همان بخش قالب ها و به حالت پیش فرض قرار دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 14, دی, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14, دی, 2016 با سلام می توانید همان طور که اقای محمدیان فرمودند یک قالب جدید از پنل مدیریت بسازید یا این که از قالب خودتون در منو باز شونده سمت چپ یک کپی بگیرید سپس ان را پیش فرض قرار دهید با احترام موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 24, دی, 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24, دی, 2016 علاوه بر تمامی حرفهای دوستان اسکریپت ملزومات ips رو در هاست خودتون بریزید و برسی کنید چرا که به نظر میرسه مشکل از سرور شما باشد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
sniffers
سایت
من از IPS استفاده می کنم سایتم به سرور جدید انتقال دادم ماژول IPS 4 ریختم همه ماژول ها نصب کردم و قسمت ساپورت هم رفتم خطا ندیدم اما هنوز قالب سایتم بهم ریخته نگاه کنید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید