hosein086 ارسال شده در 23, اسفند, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23, اسفند, 2017 سلام خسته نباشید من تازه انجمن ips ورژن 4.18 رو نصب کردم اما نمیدونم باید چطوری صفحه اصلی رو مشابه انجمن اینجا درارم منظورم قرار دادن چت باکس و گذاشتن مطالب و ابزتارک ها در سایدبار هست چطوری باید چت باکس رو در صفحه اصلی قرار بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 hosein086 ارسال شده در 23, اسفند, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, اسفند, 2017 خیلی ممنون از پاسختون مشکل برطرف شد دسترسی های چت باکس رو تنظیم نکرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 23, اسفند, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23, اسفند, 2017 با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی برای استفاده از برنامه هایی مانند چت می بایست برنامه را از طریق پنل مدیریت و بخش برنامه نصب بفرمایید برای استفاده از ابزارک ها در صفحه اصلی می توانید بعد از ورود به انجمن در کنار صفحه طبق تصویر ابزارک ها را به محل های دلخواه خود منتقل کنید بعد از کلیک موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 hosein086 ارسال شده در 23, اسفند, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, اسفند, 2017 سلام خیلی ممنون من چت باکس رو نصب کردم از طریق همین راهی که گفتید چت باکس رو به صفحه اصلی اضافه کردم اما خطا میده و میگه که امکان نمایش چت باکس در این بلوک وجود نداره چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 23, اسفند, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23, اسفند, 2017 از بخش تنظیمات برنامه را فعال نموده اید! روی قالب پیش فرض هم همین مشکل را دارید! تست کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 moslem_1216 ارسال شده در 9, مرداد, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9, مرداد, 2017 سلام من این قسمتی که کلیک کردید و صفحه عوض شد را ندارم با این که لاگین هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 10, مرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10, مرداد, 2017 با اکانت مدیریت وارد شوید این امکان برایتان فعال هست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
hosein086
سلام خسته نباشید
من تازه انجمن ips ورژن 4.18 رو نصب کردم
اما نمیدونم باید چطوری صفحه اصلی رو مشابه انجمن اینجا درارم
منظورم قرار دادن چت باکس و گذاشتن مطالب و ابزتارک ها در سایدبار هست
چطوری باید چت باکس رو در صفحه اصلی قرار بدم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید