رفتن به مطلب
افزودن...
  • 0

مشکل در ips

witchteam.ir

سوال

سلام ببخشید من میخوام صندوق پیام هارو ببینم یا پیام ارسال کنم یا تاپیک ایجاد کنم این ارور ایجاد میشه نمیذاره کسی نیست کمک کنه

OutOfRangeException:  (0)
#0 /home/witchtea/public_html/system/Content/Content.php(81): IPS\Patterns\_ActiveRecord::load(NULL)
#1 /home/witchtea/public_html/init.php(448) : eval()'d code(16): IPS\_Content::loadAndCheckPerms(NULL)
#2 /home/witchtea/public_html/system/Content/Content.php(258): IPS\hook24->content()
#3 /home/witchtea/public_html/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code(767): IPS\_Content->truncated(true)
#4 /home/witchtea/public_html/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): IPS\Theme\class_core_front_messaging->messageListRow(Array, false, Array)
#5 /home/witchtea/public_html/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code(862): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('messageListRow', Array)
#6 /home/witchtea/public_html/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): IPS\Theme\class_core_front_messaging->messageListRows(Array, NULL, false, Array)
#7 /home/witchtea/public_html/system/Theme/Theme.php(780) : eval()'d code(1660): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('messageListRows', Array)
#8 /home/witchtea/public_html/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): IPS\Theme\class_core_front_messaging->template('myconvo', Array, Array, Array, '\n', NULL, Object(IPS\Http\Url\Friendly), 'messenger', 'mt_last_post_ti...', '')
#9 /home/witchtea/public_html/applications/core/modules/front/messaging/messenger.php(433): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('template', Array)
#10 /home/witchtea/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(97): IPS\core\modules\front\messaging\_messenger->manage()
#11 /home/witchtea/public_html/system/Content/Controller.php(51): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#12 /home/witchtea/public_html/applications/core/modules/front/messaging/messenger.php(72): IPS\Content\_Controller->execute()
#13 /home/witchtea/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\core\modules\front\messaging\_messenger->execute()
#14 /home/witchtea/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#15 {main}

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • مدیریت سایت

قالب ها را حذف کنید

سپس یک قالب جدیداز طریق پنل مدیریت از بخش قالب ها درست کنید و به حالت پیشفرض قرار دهید در این حالت نسبت به بررسی مجدد اقدام بفرمایید

در صورتی که تمایل داریدمی توانید سطح دسترسی را برا بنده از طریق پیغام خصوصی ارسال نمایید تا بنده هم تست کنم این خطا را

با احترام

لینک به دیدگاه

• 0
  • مدیریت سایت

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه تازه انجمن را نصب و راه اندازی نموده اید:

لطفا ابتدا بررسی بفرمایید تمام موارد مورد نیاز (هاست) جهت نصب و راه اندازی سیستم انجمن ساز ips فراهم است!

تست در حالت قالب پیشفرض را هم بررسی بفرمایید

از آخرین نسخه انجمن ساز بهره ببرید

با احترام

لینک به دیدگاه

• 0
8 minutes ago, محمدیان said:

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه تازه انجمن را نصب و راه اندازی نموده اید:

لطفا ابتدا بررسی بفرمایید تمام موارد مورد نیاز (هاست) جهت نصب و راه اندازی سیستم انجمن ساز ips فراهم است!

تست در حالت قالب پیشفرض را هم بررسی بفرمایید

از آخرین نسخه انجمن ساز بهره ببرید

با احترام

تمام امکانات رو دارم حتی روی قالب خود پیشفرض انجمن ساز میذارم باز مشکل داره مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...