sniffers ارسال شده در 9, اردبیهشت, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9, اردبیهشت, 2017 سلام من از IPS استفاده میکنم می خوام طبق عکس پایین که خط قرمز کشیدم یک نوشته ای بنویسم مثلام بنویسم welcome چطوری اضافه کنم کجای قالب باید ویرایش کنم لطفا ممنون میشم کامل بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 10, اردبیهشت, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10, اردبیهشت, 2017 با سلام این بخش breadcrumb هست core >front > global>breadcrumb اما اگر سوال درباره مکان در html اش هست بعد این کد مناسبه <li {{if !\IPS\Member::loggedIn()->canAccessModule( \IPS\Application\Module::get( 'core', 'discover' ) ) }} class='ipsHide'{{endif}}> <a data-action="defaultStream" class='ipsType_light {{if ! $defaultStream}}ipsHide{{endif}}' href='{{if $defaultStream}}{$defaultStream->url()}{{endif}}'><i class='icon-newspaper'></i> <span>{{if $defaultStream}}{$defaultStream->_title}{{endif}}</span></a> </li> 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
sniffers
سلام
من از IPS استفاده میکنم می خوام طبق عکس پایین که خط قرمز کشیدم یک نوشته ای بنویسم مثلام بنویسم welcome چطوری اضافه کنم
کجای قالب باید ویرایش کنم لطفا ممنون میشم کامل بگید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید