مهندس محتشم ارسال شده در 4, خرداد, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4, خرداد, 2017 (ویرایش شده) دوستان عزیز برای درج تبلیغات با مشکل عدم تائید فرمت تاریخ مواجه شدم لطفا راهنمائی بفرمائید سپاس شات رو در ضمیمه ارسال نمودم ویرایش شده 4, خرداد, 2017 توسط مهندس محتشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 7, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7, خرداد, 2017 با سلام واحترام خدمت شما بله تاریخ ها رو به میلادی وارد نمایید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مهندس محتشم ارسال شده در 20, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20, خرداد, 2017 (ویرایش شده) On ۱۳۹۶/۲/۱۷ ه.ش. at 17:14, محمدیان said: با سلام واحترام خدمت شما بله تاریخ ها رو به میلادی وارد نمایید با احترام درود مهندس جان به میلادی هم برگردون میکنم بازم همین فرمت پارسی رو میاره و همین ارور رو میده! ویرایش شده 20, خرداد, 2017 توسط مهندس محتشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
مهندس محتشم
دوستان عزیز برای درج تبلیغات با مشکل عدم تائید فرمت تاریخ مواجه شدم لطفا راهنمائی بفرمائید
سپاس
شات رو در ضمیمه ارسال نمودم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید