divooneto ارسال شده در 15, خرداد, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 من قبلا وردپرس کار میکردم و به راحتی میشد کد css رو تغییر داد ولی توی ای پی برد نمیتونم کاری انجام بدم ... قالب وان رو دارم استفاده میکنم لطفا کمک کنید فقط میخوام رنگ منو ها و قسمت انجمن ها رو تغییر بدم. فقط اون فایل سی اسی اس رو چطور پیدا کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 15, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 با سلام واحترام خدمت شما کاربر گرامی برای تغییرات در بخش css قالب می توانید به آموزش هایی که در بخش اموزش های مرتبط با قالب و طراحی ارائه شده مراجعه نمایید و از مکان کد های css جهت تغییر آگاه شوید. برای مثال در لینک زیر یکی از این اموزش ها موجود است: موفق باشید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
divooneto
من قبلا وردپرس کار میکردم و به راحتی میشد کد css رو تغییر داد ولی توی ای پی برد نمیتونم کاری انجام بدم ...
قالب وان رو دارم استفاده میکنم لطفا کمک کنید فقط میخوام رنگ منو ها و قسمت انجمن ها رو تغییر بدم. فقط اون فایل سی اسی اس رو چطور پیدا کنم ؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید