arjahani ارسال شده در 15, خرداد, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 سلام برادر من هرکاری میکنم میگه یرخی سرورها اجازه دانلود نمیدن لطفا یه لینک مستقیم بگذارید ممنون میشم قبلا با ....کار میکردیم خیلی راحت بود ان شالله این جا هم همون سرعت و دقت رو داشته باشه لطفا این فایل رو یه چکی بکنید و یه لینک مستقیم بدید ممنون میشم و تشکر از زحمات زیادی می کشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 16, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16, تیر, 2017 خدمت شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 15, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 من قضد نصب این انجمن ساز رو مثل همیشه که نصب و استفاده کردم رو دارم لطفا محدودیت بنده ور بردارید تا بتونم این بسته رو دانلود کنم و تا فردا عصر ئاینستم برای دانلود کردن فایل ها تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 15, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 عرض سلام خدمت شما کاربر گرامی برای بخش دریافت فارسی ساز ما کاملا کار را راحت کردیم برای اطلاع رسانی و دریافت توسط کاربر شما به این لینک مراجعه بفرمایید» https://iripb.com/languages/ سپس طبق تصویر آخرین نسخه را دریافت نمایید، فایل تست شده و قابل دریافت 5 hours ago, arjahani said: من قضد نصب این انجمن ساز رو مثل همیشه که نصب و استفاده کردم رو دارم لطفا محدودیت بنده ور بردارید تا بتونم این بسته رو دانلود کنم و تا فردا عصر ئاینستم برای دانلود کردن فایل ها تشکر با سلام برای بخش اکانت ها و ارتقا اکانت و قوانین مربوط نیز بخشی برای کاربران در نظر گرفته شده است که با مطالعه و ارسال درخواست ارتقا اکانت می توانید به تعداد نامحدود در روز دریافت داشته باشید https://iripb.com/support/ موفق باشید با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 15, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15, خرداد, 2017 سلام فارسی ساز رو نمیگم خود انجمن ساز رو میگم لطفا درستش کنید تا اینقدر الاف نشیم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 16, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16, خرداد, 2017 با سلام واحترام بررسی شد و مشکلی در دریافت دیده نشد و تا الان هم حدود 64 نفر دانلود کرده اند https://iripb.com/files/file/1006-دریافت-بسته-انجمن-ساز-نسخه-41194-نال-ips-community-suite/ با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 16, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, خرداد, 2017 3 hours ago, محمدیان said: با سلام واحترام بررسی شد و مشکلی در دریافت دیده نشد و تا الان هم حدود 64 نفر دانلود کرده اند https://iripb.com/files/file/1006-دریافت-بسته-انجمن-ساز-نسخه-41194-نال-ips-community-suite/ با احترام سلام تشکر هر طور بود دانلودش کردم یا ای دی ام مشکل داشت فایل سنترتون ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 11, تیر, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11, تیر, 2017 سلام چرا این فارسی ساز کامل همه چی رو فارسی نمیکنه ممنون بررسی کنید ادرس انجمنم http://support.weab.ir/forum/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, تیر, 2017 عرض سلام خدمت شما فارسی ساز ها مشکلی ندارند و تست شده هستند بیشتر این مشکلات از این مقادیر MaxExecution Time و Max request time در php است که اجازه اپلود کامل فایل را در پنل نمی دهند. می توانید به پشتیبانی هاست اعلام بفرمایید جهت ارتقا موارد مورد نیاز جهت نصب ips بر روی هاست را حتما بررسی بفرمایید موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 15, تیر, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15, تیر, 2017 On ۱۳۹۶/۳/۲۳ ه.ش. at 21:35, محمدیان said: عرض سلام خدمت شما فارسی ساز ها مشکلی ندارند و تست شده هستند بیشتر این مشکلات از این مقادیر MaxExecution Time و Max request time در php است که اجازه اپلود کامل فایل را در پنل نمی دهند. می توانید به پشتیبانی هاست اعلام بفرمایید جهت ارتقا موارد مورد نیاز جهت نصب ips بر روی هاست را حتما بررسی بفرمایید موفق باشید بنده سرور از خودمه و همه بازه و ازاده و همه رو تست کردم بازم شما الزامات اصلیش رو اگر بفرماییید عالی میشه لطفا بنده رو از محدودیت خارج کنید تا بتونم دانلو کنم فایل ها رو تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 DarkStar ارسال شده در 23, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23, تیر, 2017 سلام من نمیتونم فارسی ساز رو دان کنم ممنون میشم لینک مستقیمش رو بهم بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 24, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24, تیر, 2017 On 6/23/2017 at 11:35, DarkStar said: سلام من نمیتونم فارسی ساز رو دان کنم ممنون میشم لینک مستقیمش رو بهم بدید با سلام لطفا جهت مشکل جدید تاپیک جدید بزنید راه حل شما:اگر مشکل با گیر کردن در 99 درصد است هنگام اغاز دانلود دکمه alt رو نگه دارید تا با خود مرورگر دانلود شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
arjahani
سلام
برادر من هرکاری میکنم میگه یرخی سرورها اجازه دانلود نمیدن لطفا یه لینک مستقیم بگذارید
ممنون میشم
قبلا با ....کار میکردیم خیلی راحت بود ان شالله این جا هم همون سرعت و دقت رو داشته باشه
لطفا این فایل رو یه چکی بکنید و یه لینک مستقیم بدید ممنون میشم و تشکر از زحمات زیادی می کشید .
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید