divooneto ارسال شده در 18, خرداد, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18, خرداد, 2017 توی قستمت پشتیبانی این ارور رو مشاهده کردم: بعد از کلیک با صفحه روبرو مواجه شدم: رفع خودکار رو میزنم رفع نمیشه ! توی پی اچ پی مای دمین هم قسمت کوئری های سایت، میرم و توی SQL query on database و کوری های بالا رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ! ممنون میشم راهنمای کنید ممکنه از هاست و ورژن PHP باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 divooneto ارسال شده در 21, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21, خرداد, 2017 به ادرس زیر رفتم : applications/advancedtagsprefixes/setup/install و فایل queries.json رو دریافت کردم و جایگزین کردم درست شد ولی اکشن های سایت رو بالا نیاورد دوباره این کار رو تکرار کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 19, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19, خرداد, 2017 باسلام می توانید توسط اسکریپت زیر که توسط سایت رسمی ارائه شده است هاست خود را از لحاظ موارد مورد نیاز نصب ips4 بررسی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 divooneto ارسال شده در 20, خرداد, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20, خرداد, 2017 همش سبز میشه و مشکلی نداره ! ورژنی که استفاده میکنم v4.1.19.4 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 21, خرداد, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21, خرداد, 2017 در پنل مدیریت از این بخش کوئری رو اجرا کردید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
divooneto
توی قستمت پشتیبانی این ارور رو مشاهده کردم:
بعد از کلیک با صفحه روبرو مواجه شدم:
رفع خودکار رو میزنم رفع نمیشه !
توی پی اچ پی مای دمین هم قسمت کوئری های سایت، میرم و توی SQL query on database و کوری های بالا رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
ممنون میشم راهنمای کنید
ممکنه از هاست و ورژن PHP باشه ؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید