من هر باری که افزونه جلالی رو نصب کردم سایت به مشکل خورده و بالا نمیاد !
برای رفع مشکل بالا اومدن سایت باید برم از قسمت افزونه ها جلالی رو پاک کنم تا سایت بالا بیاد !
قبلا بدونه ارور سایت بعد افزونه به مشکل میخورد ولی الان با ارتقا php این ارور رو میده :
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/divoonet/public_html/system/3rd_party/Jdatetime/Jdatetime.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php71/root/usr/share/pear') in /home/divoonet/public_html/init.php(448) : eval()'d code on line 21
همه کار کردم ! IPSرو ارتقا دادم php رو ارتقا دادم ولی هیچی ...
این ارورم توی پشتیبانی میده میتونه از این باشه ؟
memory limit در PHP شما بر روی 32 MB محدود شده است اما بایستی روی 128MB و یا بیشتر تنظیم شود. شما باید از پشتیبانی هاستینگ و یا مدیر سیستم برای این تغییر درخواست کنید.
سوال
divooneto
دروود دوستان عزیز
من هر باری که افزونه جلالی رو نصب کردم سایت به مشکل خورده و بالا نمیاد !
برای رفع مشکل بالا اومدن سایت باید برم از قسمت افزونه ها جلالی رو پاک کنم تا سایت بالا بیاد !
قبلا بدونه ارور سایت بعد افزونه به مشکل میخورد ولی الان با ارتقا php این ارور رو میده :
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/divoonet/public_html/system/3rd_party/Jdatetime/Jdatetime.php' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php71/root/usr/share/pear') in /home/divoonet/public_html/init.php(448) : eval()'d code on line 21
همه کار کردم !
IPS رو ارتقا دادم php رو ارتقا دادم ولی هیچی ...
این ارورم توی پشتیبانی میده میتونه از این باشه ؟
memory limit در PHP شما بر روی 32 MB محدود شده است اما بایستی روی 128MB و یا بیشتر تنظیم شود. شما باید از پشتیبانی هاستینگ و یا مدیر سیستم برای این تغییر درخواست کنید.
ممنون از راهنماییتون.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید