hesabres ارسال شده در 4, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4, تیر, 2017 سلام دوستان من افزونه اخرین ارسال ها رو نصب کردم الان در صفحه اول میخوام از طریق دراگ کردن بزارمش بالای سایت ولی نمیشه و پیغام میده امکان نمایش این بلوک وجود ندارد و ..... میشه راهنمائی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 5, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5, تیر, 2017 On ۱۳۹۶/۳/۱۴ ه.ش. at 19:21, hesabres said: سلام دوستان من افزونه اخرین ارسال ها رو نصب کردم الان در صفحه اول میخوام از طریق دراگ کردن بزارمش بالای سایت ولی نمیشه و پیغام میده امکان نمایش این بلوک وجود ندارد و ..... میشه راهنمائی کنید با سلام با قالب دیفالت هم تست بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 AdrianIrani ارسال شده در 4, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4, تیر, 2017 بله این مشکلو منم با بعضی از ابزارک ها دارم ممنون میشم راهنمایی کنید! +بهتر بود شما هم اسم افزونه رو درج میکردید تا بهتر راهنمایی میشدید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 hesabres ارسال شده در 4, تیر, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4, تیر, 2017 اسم این افزونه mdmx - recentTopics_1.1.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 AdrianIrani ارسال شده در 4, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4, تیر, 2017 1 hour ago, hesabres said: اسم این افزونه mdmx - recentTopics_1.1.0 من که باهاش کار نکردم! تاحالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 hesabres ارسال شده در 5, تیر, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5, تیر, 2017 پس برای نمایش اخرین ارسالها در بالای انجمن از چه افزونه ای استفاده کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 AdrianIrani ارسال شده در 5, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5, تیر, 2017 1 hour ago, hesabres said: پس برای نمایش اخرین ارسالها در بالای انجمن از چه افزونه ای استفاده کنیم ؟ از افزونه (BIM41) Forums Stats 1.1.2 پیشنهاد میکنم استفاده کنید مشکلی بود همینجا بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
hesabres
سلام دوستان
من افزونه اخرین ارسال ها رو نصب کردم الان در صفحه اول میخوام از طریق دراگ کردن بزارمش بالای سایت ولی نمیشه و پیغام میده امکان نمایش این بلوک وجود ندارد و .....
میشه راهنمائی کنید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید