arjahani ارسال شده در 11, تیر, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11, تیر, 2017 با سلام درخواست قالب پیش فرض فارسی شده رو دارم تو ورژن قبلی انجمن ساز یعنی 3 قالب پیش فرض رو با کمی تغییرات عالی درست و فارسی گذاشته بودند در اون سایت پشتیبانی مه اسمش جایز نیست بگم و الان درخواست این قالب پیش فرض رو دارم که فارسی و کمی تغییرات اماده بشه خیلی خوب میشه ممنون تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, تیر, 2017 تشکر از پیشنهادات شما بله حتما اگر وقت اجازه بده برای کاربران قالب های بیشتری طراحی و منتشر می گردد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, تیر, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2017 با سلام و احترام خدمت شما در نسخه 4.2 قالب پیشفرض تغییرات خواهد داشت حتما نسخه فارسی قالب پیش فرض رو هم منتشر می نماییم تشکر از پیشنهاد شما دوست عزیز با احترام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arjahani ارسال شده در 12, تیر, 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, تیر, 2017 2 hours ago, محمدیان said: با سلام و احترام خدمت شما در نسخه 4.2 قالب پیشفرض تغییرات خواهد داشت حتما نسخه فارسی قالب پیش فرض رو هم منتشر می نماییم تشکر از پیشنهاد شما دوست عزیز با احترام ان شالله این قالب رو سریعتر برسونید عالی میشه حیف از این پشتیبانی که انجام میدید و قالب هاتون چندان تعریفی نیس ناراحت نشید از من رک گفتم ان شالله که همه قدردان زحماتتون هستند و توقع بنده حقیر حداقل بیشتر از اون سایت پشتیبانی قبلی هستش چون واقعا از اون ها راضی بودم ان شالله شما هم استانداردهاتون بره بالاتر و تغییرات بیشتری صورت بدید ممنونم یاعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
arjahani
با سلام
درخواست قالب پیش فرض فارسی شده رو دارم
تو ورژن قبلی انجمن ساز یعنی 3
قالب پیش فرض رو با کمی تغییرات عالی درست و فارسی گذاشته بودند در اون سایت پشتیبانی مه اسمش جایز نیست بگم و
الان درخواست این قالب پیش فرض رو دارم که فارسی و کمی تغییرات اماده بشه خیلی خوب میشه
ممنون تشکر
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید