Gre3n ارسال شده در 25, شهریور, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25, شهریور, 2017 سلام میخواستم بدونم چطور همه برنامه ها فارسی میشن به صورت یکجا اینطور که من تست میکنم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 26, شهریور, 2017 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26, شهریور, 2017 با سلام خدمت شما کاربر محترم بسته های فارسی ساز رو از لینک زیر دریافت کنید https://iripb.com/languages بسیاری از کاربران فقط از برنامه های مد نظر خود در انجمن بهره می برنده به همین دلیل برای هر برنامه بصورت جداگانه بسته فارسی ساز منتشر شده است. البته در حال بروزرسانی بسته های فارسی جهت نسخه جدید ips4.2 هستیم و بزودی منشتر می شود. با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
Gre3n
سلام میخواستم بدونم چطور همه برنامه ها فارسی میشن به صورت یکجا اینطور که من تست میکنم نمیشه
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید