asghar11 ارسال شده در 10, خرداد, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10, خرداد, 2018 با سلام چطوی میتونم وبلاک یا بلاگ تو انجام فعال کنم موقعه نصب تیک بلاگ رو فعال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, خرداد, 2018 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, خرداد, 2018 صفحه اصلی با برنامه page ساخته شده است بله می توان با این برنامه هر تعداد صفحه را طراحی و منتشر کرد با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 10, خرداد, 2018 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10, خرداد, 2018 عرض سلام خدمت شما کاربر محترم در صورتی که فعال سازی برنامه را انجام داده باشید از پنل مدیریت می توانید فعالسازی و تنظیمات مورد نیاز خودرا انجام دهید(تصویر پیوست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 asghar11 ارسال شده در 13, خرداد, 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, خرداد, 2018 ممنون را راهنمایتون ولی من منظورم صفحه مثل اینه iripb.com میشه چنین صفحه ی رو ساخت یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
asghar11
با سلام
چطوی میتونم وبلاک یا بلاگ تو انجام فعال کنم
موقعه نصب تیک بلاگ رو فعال کردم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید