asghar11 ارسال شده در 12, خرداد, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 12, خرداد, 2018 با سلام خدمت مهندسین بزرگوار من در نظر دارم بخاطر درخواست سفارش مشتریم عضویت را بصورت حق اشتراکی کنم یعنی برای عضویت ابتدا مبلغی به عنوان حق اشتراک پرداخت کند برای این کار باید چی کار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 13, خرداد, 2018 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13, خرداد, 2018 عرض سلام خدمت شما کاربر محترم برای این کار باید برنامه فروشگاه را فعالسازی نمایید و به یک درگاه پرداخت متصل نمایید امکان اشتراک ها در نسخه 4.3 فراهم شده است که می توانید در آن تنظیم کنید این اشتراکی که ساخته اید در هنگام ثبت نام در کاربران درخواست شود یا خیر و دیگر تنظیمات: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 asghar11 ارسال شده در 13, خرداد, 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13, خرداد, 2018 1 hour ago, محمدیان said: عرض سلام خدمت شما کاربر محترم برای این کار باید برنامه فروشگاه را فعالسازی نمایید و به یک درگاه پرداخت متصل نمایید امکان اشتراک ها در نسخه 4.3 فراهم شده است که می توانید در آن تنظیم کنید این اشتراکی که ساخته اید در هنگام ثبت نام در کاربران درخواست شود یا خیر و دیگر تنظیمات: سلام ممنون از راهنمایتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
asghar11
با سلام خدمت مهندسین بزرگوار
من در نظر دارم بخاطر درخواست سفارش مشتریم
عضویت را بصورت حق اشتراکی کنم
یعنی برای عضویت ابتدا مبلغی به عنوان حق اشتراک پرداخت کند
برای این کار باید چی کار کنم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید