vahidipb ارسال شده در 16, مهر, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مهر, 2018 سلام وقت بخیر من مشکل ارسال نشدن ایمیل برای follower های تالارها رو دارم، با اینکه کاربر دنبال کردن رو انتخاب میکنه ولی ایمیل ارسال نمیشه مشکل از کجاست؟ داخل تنظیمات دنبال کردن هم که کاربر میره غیرفعال هست، داخل عکس گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 16, مهر, 2018 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مهر, 2018 عرض سلام خدمت شما به قسمت پیکربندی ایمیل رفته و ارسال ایمیل رو تست بفرمایید ببینید بدرستی ایمیل ارسال میشه از طرف انجمن! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 vahidipb ارسال شده در 17, مهر, 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17, مهر, 2018 سلام بله ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 17, مهر, 2018 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17, مهر, 2018 لینک انجمنتون رو بزارید تا تست کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 Snow Flake ارسال شده در 3, شهریور, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, شهریور, 2019 On ۱۳۹۷/۶/۲۵ at 15:25, vahidipb said: سلام وقت بخیر من مشکل ارسال نشدن ایمیل برای follower های تالارها رو دارم، با اینکه کاربر دنبال کردن رو انتخاب میکنه ولی ایمیل ارسال نمیشه مشکل از کجاست؟ داخل تنظیمات دنبال کردن هم که کاربر میره غیرفعال هست، داخل عکس گذاشتم در IPS این امکان فراموش شده که مثل زنفورو تا منابه به روز بشه به دنبال کنندگان اعلام بشه که به روز شده و فقط اطلاعیه اون رو در سیستم گداشتن که هیچ گزینه ای نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
vahidipb
سلام
وقت بخیر
من مشکل ارسال نشدن ایمیل برای follower های تالارها رو دارم، با اینکه کاربر دنبال کردن رو انتخاب میکنه ولی ایمیل ارسال نمیشه
مشکل از کجاست؟
داخل تنظیمات دنبال کردن هم که کاربر میره غیرفعال هست، داخل عکس گذاشتم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید