MegaBattle Network ارسال شده در 5, بهمن, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5, بهمن, 2020 چطوری میشه نمایه ها رو به بخش سایدبار پروفایل وقتی که یه مطلب میفرستی قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 5, بهمن, 2020 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5, بهمن, 2020 بله برای اختصاصی سازی این بخش می توانید هنگام تعریف فیلد مربوط در بخش پروفایل کاربری در پنل مدیریت از گزینه آخری که در تنظیمات هست استفاده کنید یک مثال کد نمونه هم در کادر مربوط وارد شده <strong>{$title}:</strong> {$content} یک نمونه کد هم من براتون میزارم میتونید در سایتتون استفاده کنید (نمونه کد جهت بررسی هست و میتوانید به سلیقه خودتان ویرایش کنید) <span class='usersiteadd'> <div class='ipsiconuseradmin'><i class="fa fa-phone"></i></div><span class='ftmapi'>{$title}</span><span class='fcmapi'>{$content}</span></span> بعد از تنظیم فیلد، ذخیره کنید سپس به بخش قالب ها رفته و روی ویرایش کدهای قالب خود کلیک کنید و جستجو کنید عبارت postContainer نمونه کد را در محل دلخواه خود قرار دهید و ذخیره سازی نمایید حال تغییرات را در پست های خود بررسی کنید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 5, بهمن, 2020 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5, بهمن, 2020 سلام عرض ادب خدمت شما دقیقا منظورتون رو نگرفتم کدوم بخش رو شما میگید با تصویر توضیح بدید دقیقا می خواهید چکار کنید با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 MegaBattle Network ارسال شده در 5, بهمن, 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5, بهمن, 2020 هنگام ثبت نام یسری فیلد هایی رو هم خودم اضافه کردم که وقتتی ثبن نام کردن با پر کردن اون ها مستقیم بره توی نمایشون، حالا می خوام یکاری کنم که اطلاعاتی که توی نمایهه هست بره توی پایین سایدبار پروفایل پست یعنی اینجا: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 MegaBattle Network ارسال شده در 6, بهمن, 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6, بهمن, 2020 باید نمونه کد رو در هر دو بخش بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 6, بهمن, 2020 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6, بهمن, 2020 بله در فایل custom.css قالب هم می توانید قالب بندی مربوط رو اعمال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 MegaBattle Network ارسال شده در 6, بهمن, 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6, بهمن, 2020 ممنون مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
MegaBattle Network
چطوری میشه نمایه ها رو به بخش سایدبار پروفایل وقتی که یه مطلب میفرستی قرار داد؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید