رفتن به مطلب
افزودن...

فضای ذخیره سازی

پست های پیشنهاد شده

1. دوستان من برای فروش فایلهام تو انجمن اومدم از فضای گوگل درایو استفاده کردم ولی این یک عیبی که داره اینکه بعد از خرید کاربر می تونه لینک دانلود رو در اختیار دیگران بزاره. چون فضای ذخیره سازی هاستم 20 گیگ هستش نمی خوام فضاش زیاد اشغال شه از یه طرفی هم که اشتراکی هستش امکان ارتقال بهم نمیدم. پیشنهادی که پشتیبان هاست بهم داد این بود که یک فضای هاست دانلود حالا از خودشون یا از یه شرکت دیگه تهیه کنم و اینا به عنوان ساب دامین به دامین اصلیم وصلش کنن. تو این حالت باز امکان داره فایلهایی که از هاست دانلود تو انجمن برای فروش میزارم امنیتش به خطر بیقته؟

2. حالا هم وقتی از لینک مستقیم در قسمت "افزودن آدرس وبگاه" استفاده می کنم اسم فایلهای دانلودی به شکل زیر نشون داده میشن:

dfdf.thumb.png.7953b415fe478aa20a1a12c1e519d249.png

راهی هست که بشه اسم انتخابی خودمو بزارم؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیریت سایت

سلام عرض ادب خدمت شما

یکی از مشکلاتی این روش براتون ایجاد می کنه این هست که هنگامی که مثلا با برنامه های دانلود مثل دانلود منیجیر کاربر دانلود رو انجام میده لینک مستقیم فایل شما در اختیار ایشون هست و این لینک مستقیم رو می تواند به اشتراک گذاشته و ...

درباره نام فایل می توانید در همون هاست های دانلود، شما نام فایل رو تغییر بدید و بعد لینک بدید در بخش دریافت فایل، مشکلی نباید بوجود بیاد در این بخش و نام کامل نمایش داده می شود.

با احترام

لینک به دیدگاه

سلام مجدد.

من فایلهامو تو گوگل درایو آپلود کردم و از طریق لینک مستقیم تو قسمت آدرس وبگاه قرار دادم و حالا که روش کلیک میکنم اون پنجره بالایی میاد و اسم فایلهارو UC نشون میده

در ضمن افزونه ای برای این کار وجود داره؟

لینک به دیدگاه

• مدیریت سایت

بله بنده هم این موضوع رو تست کردم و مشکل در نامگذاری دارد و عبارت uc نمایش داده می شود،احتمالا این مشکل در لینک دهی مستقیم بوجود میاد، چون عموما گوگل درایو لینک مستقیم فایل را ارائه نمی دهد.

استفاده از هاست های دانلود ایران پیشنهاد میشه که فضای ابری هم ارائه می دهند، ما در سایت دیگری بدلیل اینکه فایل های دانلودی منتشر می کرد و تست کردیم مشکلی تا الان برای امنیت و دانلود فایل ها دیده نشد.

من جستجو کردم در سایت رسمی هم افزونه و برنامه ای برای این کار منتشر نشده تا الان

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، محمدیان گفته است :

استفاده از هاست های دانلود ایران پیشنهاد میشه که فضای ابری هم ارائه می دهند، ما در سایت دیگری بدلیل اینکه فایل های دانلودی منتشر می کرد و تست کردیم مشکلی تا الان برای امنیت و دانلود فایل ها دیده نشد.

سلام مجدد.

1. اگه هاست دانلود تهیه کنم و فایلهامو اونجا قرار بدم و لینک شونو در آدرس وبگاه قرار بدم همون اسم فایل نمایش داده میشه؟

2. بعد دانلود اگه کاربر لینکشو به یکی دیگه بده دانلود امکان پذیره؟

لینک به دیدگاه

• مدیریت سایت

بله همون اسم فایل نمایش داده میشه و مشکلی پیش نمیاد از لحاظ نام فایل.

بله لینک مستقیم دانلود را می توانند بین دیگر کاربران به اشتراک گذاشته، می توانید در مورد فایل های رایگان سایتتان از هاست های دانلود استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

آقای محمدیان قبلا تو IPS امکان آپلود از طریق FTP وجود داشت که تو نسخه های جدید این قابلیت برداشته شد. از اون موقع کسی از کاربران ایرانی موفق نشده تا با برنامه نویسی این قابلیت رو دوباره اضافه کنه؟ یا اصلا با برنامه نویسی این قابلیت امکانش پیاده سازیش هست؟

لینک به دیدگاه

• مدیریت سایت

خیر بنده  ندیدم ، بله می توانند برنامه نویس ها برنامه ای برای اضافه کردن این قابلیت به سیستم بنویسند،

لینک به دیدگاه

• 3 هفته ها بعد...

با سلام

برای حل این مشکل بنده تو سایتم از افزونه اختصاصی استفاده کردم لینک مستقیم میدی و برای کاربران دیگه نمایش داده نمیشود و حتی مشخص نمیکنه از گوگل درایو داره دانلود میکنه و لینک امنه

mahanmehr.com

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، larsa.ir گفته است :

با سلام

برای حل این مشکل بنده تو سایتم از افزونه اختصاصی استفاده کردم لینک مستقیم میدی و برای کاربران دیگه نمایش داده نمیشود و حتی مشخص نمیکنه از گوگل درایو داره دانلود میکنه و لینک امنه

mahanmehr.com

سلام. میشه این افزونه رو برای منم بفرستین؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، arash ranjbar گفته است :

سلام. میشه این افزونه رو برای منم بفرستین؟

سلام چون اختصاصی هست رایگان نیست 

اگر خواستید هزینش ۳۵۰ هست

دیگه لازم نیست هاست دانلود بخرید یا امثال اونا میتونید تو گوگل درایوتون که ۱۵ گیگ رایگان میده و تو وان درایو ماکروسافت که ۵ ترابایت میده بزارید و استفاده کنید هزینه میمونه تو جیبتون

لینک به دیدگاه

• مدیریت سایت
در 13 ساعت قبل، larsa.ir گفته است :

سلام چون اختصاصی هست رایگان نیست 

سلام مهندس خسته نباشید

افزونه هست یا بصورت برنامه روی سیستم نصب میشه! چه کاربری براتون ساخته تو پیغام شخصی برام بفرستید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، محمدیان گفته است :

سلام مهندس خسته نباشید

افزونه هست یا بصورت برنامه روی سیستم نصب میشه! چه کاربری براتون ساخته تو پیغام شخصی برام بفرستید ممنون میشم

سلام ارادت مندیم

یه برنامه نویس خارجی برام ساخته و به صورت افرونه هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...