arash ranjbar ارسال شده در 3, فروردین, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, فروردین, 2020 سلام. کاربرا وقتی می خوان یه پستی ارسال کنن حتما من باید تایید کنم تا بعد نمایش داده بشه و من نمیخوام اینطوری باشه. در حالی که تو گروه کاربری تیک گزینه "نیاز به تایید قبل از نمایش مطالب؟" رو برداشتم. چیکارش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
-1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, فروردین, 2020 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, فروردین, 2020 سلام عرض ادب تنظیمش در همین بخشی که شما فرمودید هست پیشنهاد می کنم یک گروه جدید ایجاد کنید بصورت تست و دسترسی رو تنظیم کنید یک کاربر تست هم ایجاد کنید و موضوع رو دوباره بررسی کنید ببینید باز هم به همون شکل هست. تنظیم این بخش رو هم یک بررسی کنید: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 arash ranjbar ارسال شده در 3, فروردین, 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, فروردین, 2020 دستتون درد نکنه درست شد 🤗 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
arash ranjbar
سلام.
کاربرا وقتی می خوان یه پستی ارسال کنن حتما من باید تایید کنم تا بعد نمایش داده بشه و من نمیخوام اینطوری باشه. در حالی که تو گروه کاربری تیک گزینه "نیاز به تایید قبل از نمایش مطالب؟" رو برداشتم. چیکارش کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید