miladsalehi ارسال شده در 16, مرداد, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 (ویرایش شده) سلامدستتون درد نکنه خیلی زحمت میکشین چندتا سوال داشتممن هنوز وارد نشدمبنظر شما با سه شروع کنم یا 4برای چهار همه ی فارسی ساز ها موجود است؟(بخش مدیریت)برای چهار قالب مناسب و افزونه پیدا میشود؟الان وی بی هستم میشه به راحتی انتقال داد به چهار آیا؟ سپاس ویرایش شده 16, مرداد, 2015 توسط miladsalehi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 16, مرداد, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 دقیقا نمیدونم کدام دوستان را بیان می کنید اما اگر از وی بی تبدیل میکنید باید یک فیلد را latin1 وارد کنید روی عبارت click view بزنید تا باز شود سپس فیلد اول را latin 1 قرار دهید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 شعبان زاده ارسال شده در 16, مرداد, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 با سلام بستگی به خود شما دارد پیشنهاد بنده این هست با چهار شروع کنید چون به نسبت پیش رفته تر هست و چند ماه بعد دوباره نیاز نمی شود قالب طراحی کنید و مد نصب کنید برای چهار در حال حاضر فارسی ساز کامل انجمن (فارسی ساز پنل مدیریت و انجمن )+ فارسی ساز تقویم +فارسی ساز بخش دریافت هست برای چهار در حال حاضر 29 قالب وجود دارد در بخش دریافت که همچنان در حال افزایش هست و بلافاصله پس از انتشار قالب جدید در سایت رسمی ما هم قرار می دهیم افزونه هم بیشتر افزونه های مهم از نسخه 3 به 4 نوشته شدند و وجود دارند اما خب طبعا به گستردگی نسخه 3 نیست درباره تبدیل بله به راحتی انجام می شود فقط ابتدا باید به نسخه 3.4 تبدیل کنید سپس ارتقا دهید برنامه تبدیل هنوز باری نسخه 4 منتشر نشده اموزش قدم به قدم تبدیل و ارتقا در انجمن موجود هست موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 miladsalehi ارسال شده در 16, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 (ویرایش شده) سپاس گذاریمن الان مشکل تبدیل دارم بعد از تبدیل مشکل بهم ریختگی وجود دارهدوستان عرض میکنند Advanced Configuration تغییر بدین اصلا این کجاستاما بلد نیستم چطور تغییر بدممیشه لطفا کمکم کنید ویرایش شده 16, مرداد, 2015 توسط miladsalehi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 miladsalehi ارسال شده در 16, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 مرسی از شما لطف کردین مشکلم حل شد سپاس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 miladsalehi ارسال شده در 16, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, مرداد, 2015 الان من با کمک شما به دنیای ipb اومدمدوباره میخوام به 4 وارد بشم اماقبلش دو تا چیز مانع شدهاول قالب Subway توی سایت رسمی برای 4 است اما اینجا نیستدوم مشکل تصویر پروفایل پیشفرض دارمhttp://forums.xiaomiiran.ir/مشکل دارنبازم تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 17, مرداد, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17, مرداد, 2015 (ویرایش شده) با سلام اول بیان کنم لطفا برای هر سوال تاپیک جدید بزنید این گونه پاسخ گویی راحت تر است اما درباره سوالات شما :بنده همین الان کل فایل های بخش قالب سایت رسمی را بری نسخه 4 مجددا بررسی کردم قالب sub way برای نسخه 4 هنوز نوشته نشده است لطفا لینک قالب را دهید تا بررسی شود درباره مشکل اواتار پیش فرض در قسمت جست وجو پنل مدیریت کل این عبارت را جست وجو کنید gravatarو در صفحه کوچکی باز شده بروی عبارت اول کلیک کنید و قابلیت استفاده از ان را غیرفعال کنید تا اواتار پیش فرض فعال شود موفق باشید ویرایش شده 17, مرداد, 2015 توسط شعبان زاده 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
miladsalehi
سلام
دستتون درد نکنه خیلی زحمت میکشین چندتا سوال داشتم
من هنوز وارد نشدم
بنظر شما با سه شروع کنم یا 4
برای چهار همه ی فارسی ساز ها موجود است؟(بخش مدیریت)
برای چهار قالب مناسب و افزونه پیدا میشود؟
الان وی بی هستم میشه به راحتی انتقال داد به چهار آیا؟
سپاس
ویرایش شده توسط miladsalehiلینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید