mohammad.983 ارسال شده در 23, مرداد, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 با سلاماین ایمیل ها که از سمت انجمن شما به جیمیل من میاد همه عکس هاش نشون داده مبشه. منظورم هدر ایمیل هست.اما ایمیل هایی که از طرف انجمن من به افراد فرستاده میشه عکس توش دیده نمیشه و حتما باید در جیمیل دیس پلی ایمیج رو بزنیم تا دیده بشهچطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 در هاست خود از بخش ایمیل اکانت و ایجاد یک اکانت ایمیل می توانید یک ایمیل بسازیدبطور مثال forum@timecode.irنام کاربری و رمز عبور را هم تعیین کنید برای این ایمیلسپس این ایمیل را در هاست خود ریدایرکت کنید به هر ایمیلی که می خواهیدسپس در بخش پیکربندی ایمیل گزینه SMTP را انتخاب کنیددر پایین این بخش نام کاربری و رمز عبوری که درهاست تنظیم نموده اید وارد نمایید.ذخیره نموده و بعد تست کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 علاوه بر سوال بالا یه مشکل دیگه:الان متوجه شدم امروز همه ایمیل ها در جی میل اسپم میشه.چطور میشه جلوش رو گرفت؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 با سلاماین ایمیل ها که از سمت انجمن شما به جیمیل من میاد همه عکس هاش نشون داده مبشه. منظورم هدر ایمیل هست.اما ایمیل هایی که از طرف انجمن من به افراد فرستاده میشه عکس توش دیده نمیشه و حتما باید در جیمیل دیس پلی ایمیج رو بزنیم تا دیده بشهچطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟در مورد این مشکل یک ایمیل تست برای بنده بفرستید تا بررسی شود iranian.ipb@gmail.com وارد جیمیل شوید از setting تب General بخش image گزینه Always display external images را تیک بزنید و ذخیره کنید انشالا مشکل برطرف شود علاوه بر سوال بالا یه مشکل دیگه:الان متوجه شدم امروز همه ایمیل ها در جی میل اسپم میشه.چطور میشه جلوش رو گرفت؟!به احتمال زیاد بخاطر این است که ایمیل انجمن را بصورت مثال: info@your domain.com تنظیم کرده اید و ایمیل های از طرف انجمن وارد پوشه اسپم می شودبرای تست این نکته:از بخش سیستم مدیریت وارد پیکر بندی ایمیل شده و از قسمت بالا دکمه امتحان کردن تنظیمات راانتخاب کنید آدرس ایمیل خروجی و ورودی را ایمیل جیمیل خود را وارد کنید و یک ایمیل تست برای خود بفرستید و نتیجه را بررسی فرمایید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 این سایتی که عکسش رو گذاشتید واسه من نیست!!!فروم من اینهبخش دوم صحبت هاتون رو هخ متوجه نشدم. من ایمیل رو روی furom.timecode.ir ست کردم.یعنی باید حتما جیمیل باشهبعد منظورم اینه من تظمیتان جیمیلم یکیه. از طرف شما یا انجمن های دیگه میاد عکس رو نشون میدهاز فروم خودم میاد نه! نمیخوامم دست به تنظیمات جیمیل یزنم. چون مشکل خودم نیستم. میخوام برای هرکی ارسال میشه درست بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 با عرض پوزشاگر این ایمیل را ست کرده این که اشتباه است furom.timecode.irباید یک ایمیل معتبر مربوط به خودتان را وارد نمایید.در قسمت تنظیمات ایمیل آیا لوگوی ایمیل را تنظیم نموده اید؟ و دیگر تنظیمات این بخش را 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 البته اشتباه تایپ کردمforum [at]timecode.irهرکاری می کنم میره تو اسپمالان این ایمیل رو وارد کردم timecode.ir [at]gmail.comاینم باز میره تو اسپم.ایمیل های شما وقتی میاد میزنه sales [at]iripb.com via gmail.com برای من میزنه via server..timecode.irدلیلش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 23, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23, مرداد, 2015 (ویرایش شده) ایمیل رو ساختم فقط چطور ریدایرکت کنم به جیمیلم؟پنلم دایرکت ادمینه. من تفاوت قسمت تنظیمات اصلی و پیشرفته رو نفهمیدم هنوز!در حال حاضر با این تنظیمات هنوز میره تو اسپمپیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید ویرایش شده 23, مرداد, 2015 توسط mohammad.983 اضافه کردن عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 24, مرداد, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24, مرداد, 2015 در هاست خود از گزینه forward می توانید ازایمیل های ارسالی یک نسخه را هم در جیمیل خود داشته باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 24, مرداد, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24, مرداد, 2015 مشکلم ایمیل ارسالی به خودم نیست.ایمیل ها اسپم میشه. الان ایمیل های شما via جی میل هستچطور من اینکارو کنم. شاید برای منم اینطوری درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 24, مرداد, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24, مرداد, 2015 فرقی نمی کند از این طریق کلا دیگر نباید ایمیل ها به پوشه اسپم برود چه ایمیل ارسالی به خودتان و چه از طریق کاربرانما هم از همین روش استفاده می کنیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mohammad.983
با سلام
این ایمیل ها که از سمت انجمن شما به جیمیل من میاد همه عکس هاش نشون داده مبشه. منظورم هدر ایمیل هست.
اما ایمیل هایی که از طرف انجمن من به افراد فرستاده میشه عکس توش دیده نمیشه و حتما باید در جیمیل دیس پلی ایمیج رو بزنیم تا دیده بشه
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید