mohammad.983 ارسال شده در 1, شهریور, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1, شهریور, 2015 سلام. ببخشید چطوری میتونم این نوارانتخاب بهترین پاسخ رو در ipbs فعال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 شعبان زاده ارسال شده در 1, شهریور, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1, شهریور, 2015 با سلام برای فعال کردن این قابلیت باید نوع انجمن را در صفحه تنظبمات انجمن سوال یا همون Questions قرار بدید این شکلی میشهبخش انجمن >انجمن > شکل مداد و ویرایش انجمن > قسمت نوع این بخش نوع را سوال قرار بدید موفق باشید با احترام 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohammad.983 ارسال شده در 10, شهریور, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10, شهریور, 2015 (ویرایش شده) سلام.ببخشید من توی این مورد به یه مشکبلی خوردم.سوال رو فعال کردم. ولی فقط کسی که سوال رو پرسیده میتونه بهترین سوال رو انتخاب کنه.نمیشه تنظیمش رو طوری کرد که مدیر سایت هم بتونه این انتخاب رو داشته باشه؟-------پ.ن: پیدا کردم. تو بخش کاربران/ مدیران انجمن/ تنظیمات ویرایش شده 10, شهریور, 2015 توسط mohammad.983 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mohammad.983
سلام. ببخشید چطوری میتونم این نوارانتخاب بهترین پاسخ رو در ipbs فعال کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید