aztec ارسال شده در 11, شهریور, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11, شهریور, 2015 سلام ممنون از انجمن خوبتون سوالم اینه که من از نسخه 3.4 به 4 مهاجرت کردم و همه چیزم اوکی کردم ولی ربات گوگل رو در قسمت انلاین ها نمیبینم درحالی که در نسخه 3.4 بود . وبمستر و همه این چیزا هم اوکی کردم لطفا راهنمایی کنید ضمنن اگه میشه بگید پوشه اواتار ها کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 11, شهریور, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11, شهریور, 2015 با سلام و عرض ادب خدمت شمادر نسخه 4 روبات های گوگل در لیست بصورت پیش فرض قابل مشاهده نیستند و تا به حال افزونه ای هم در این مورد نوشته نشده استشما همان تنظیمات گوگل وب مستر و تنظیمات سئو در نسخه 4 را انجام دهید کافی است.بله در نسخه 3 این امکان وجود داشتبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 12, شهریور, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, شهریور, 2015 یه سوال دارم ! سایت مپ الان چرا ساخته نمیشه ؟ تو هاست گشتم ساخته نشده بودو اینکه یک سوال دیگه از کجا بفهمم مطالبم تو گوگل میره ؟ احساس میکنم گوگل نیست :D حس ششمه ! چون نسخه 3.4 من انجمنم همه چیزش تو گوگل بود و خلی معروف شد میترسم یهو این یکی ... :( ضمنن ممنون از سایت خوبتون ! بعضی سایت های دیگر جواب عادمو نمیدن ! :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 12, شهریور, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 12, شهریور, 2015 وارد پنل مدیریت شده و در قسمت جستجو بالای پنل کلمه SITEMAP را جستجو بفرمایید تنظیمات مربوط به نقشه سایت را در این قسمت می توانید درج کنیدالبته نقشه سایت را با پسوند XML نیز می توانید برای معرفی در گوگل وب مستر بوسیله سایت هایی که بصورت آنلاین کار ساخت نقشه سایت را انجام می دهند ساخته و در محل نصب انجمن آپلود نمایید.نسخه 4 قوی تر است از لحاظ سئوبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 12, شهریور, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12, شهریور, 2015 اها فهمیدم . تو وبمستر به جای sitemap.xml باید میزدم sitemap.php ! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 16, شهریور, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16, شهریور, 2015 میگما این نسخه 4 عجب سئویی داره تاپیک میزنی دو ساعت بعدش تو گوگله ! :))))))) مرتب هم ایندکس میکنه سایت مپ رو خلاصه خیلی سیستم خوبی نوشته شده برای نسخه 4به نظرم بی نقصه و به هوک و اینا هم خیلی کم نیاز داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 17, شهریور, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2015 بله خوشبختانه از لحاظ سئو مشکلی دیده نشده است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 aztec ارسال شده در 17, شهریور, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2015 راستی ببخشید سوالم بی ربطه الان ولی از کجا عضو رسمی شم ؟به نظرم این انجمن و مدیرش بهتر از بعضیان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 17, شهریور, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 17, شهریور, 2015 در منو های بالای انجمن قسمت مدیریت کاربران برای این موضوع قرار داده شده است. می توانید قوانین را مطالعه و در خواست ارتقا اکانت را بدهید.با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
aztec
سلام ممنون از انجمن خوبتون
سوالم اینه که من از نسخه 3.4 به 4 مهاجرت کردم و همه چیزم اوکی کردم ولی ربات گوگل رو در قسمت انلاین ها نمیبینم درحالی که در نسخه 3.4 بود . وبمستر و همه این چیزا هم اوکی کردم لطفا راهنمایی کنید
ضمنن اگه میشه بگید پوشه اواتار ها کجاست ؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید