Danial ارسال شده در 20, شهریور, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20, شهریور, 2015 با سلام و احترام و خسته نباشید . دوستان یه سوال .بنده دریافت فارسی ساز نسخه 2 دانلود کردم .حالا انجمن من به زبان انگلیسی نصب شده است ،میخواستم بدونم در پنل مدیریت در کدام قسمت باید این افزونه فارسی ساز را نصب کرد؟؟ لطفا راهنمایی نمایید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 20, شهریور, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20, شهریور, 2015 با سلام و عرض ادباز منوی آخر بخش Customization گزینه languageسپس دکمه وارد نمودن زبان جدید را کلیک نمایید (Create New) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
Danial
با سلام و احترام و خسته نباشید . دوستان یه سوال .بنده دریافت فارسی ساز نسخه 2 دانلود کردم .حالا انجمن من به زبان انگلیسی نصب شده است ،میخواستم بدونم در پنل مدیریت در کدام قسمت باید این افزونه فارسی ساز را نصب کرد؟؟ لطفا راهنمایی نمایید.
ممنون
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید