سلام ، من ی سایت جوملایی دارم ، میخوام ی انجمن ساز نصب کنم که بتونم کاربران رو باهم هماهنگ کنم ،در انجمن ساز زنفورو کار بلد هستم ولی برای اینکار پلاگین نال شده نداره ...
ایا برای ips4 پلاگینی هست که بشه کاربران رو بصورت دوطرفه هماهنگ کرد (جوملا3) لطفا لینک پلاگین رو بذارید
اگر نیست در مورد ipb 3.4 چطور ، ipb 3.4 هم این قابلیت رو نداره ؟؟؟ لطفا لینک پلاگین رو بذارید
ای پی بورد ایران پشتیبان رسمی سایت ساز IPS Community Suite می باشد که با بکارگیری تیم حرفه ای، در زمینه نشر افزونه ها و قالب های مرتبط با این اسکریپت فعالیت می نماید.تمام حقوق این وبسایت برای گروه ای پی بورد ایران محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری و انتشار مطالب، فایل ها پیگرد قانونی دارد.
سوال
nazanin123 0
سلام ، من ی سایت جوملایی دارم ، میخوام ی انجمن ساز نصب کنم که بتونم کاربران رو باهم هماهنگ کنم ،در انجمن ساز زنفورو کار بلد هستم ولی برای اینکار پلاگین نال شده نداره ...
ایا برای ips4 پلاگینی هست که بشه کاربران رو بصورت دوطرفه هماهنگ کرد (جوملا3) لطفا لینک پلاگین رو بذارید
اگر نیست در مورد ipb 3.4 چطور ، ipb 3.4 هم این قابلیت رو نداره ؟؟؟ لطفا لینک پلاگین رو بذارید
مرسی
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده