mohsenshayan ارسال شده در 3, آذر, 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 سلام خسته نباشید در ابتدا تشکر میکنم ازشما بابت زحماتی که میکشین بنده در ارتقا انجمنم یه مشکل برخورد کردم : ftp_err-COULD_NOT_CONNECT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 این ارور های عدم اتصال به ftp را باید سرور پشتیبانی کند یک مرور کنید در پنل هاست گزینه ftp account را انتخاب نمایید یک حساب برای بخش ftp ایجاد کنید (دایرکتوری مسیر انجمن باشد) تست کنید ببینید کار میکند یک مورد دیگر که قابل بررسی است در پنل مدیریت هاست خود وارد شده و تنظیمات DNS Management را نگاهی بیندازید ببینید در لیست ftp تنظیم شده است این خطا مطمئنا از طرف هاست است. با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
1 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 معمولا هنگامی که شما یک هاست تهیه می کنید بصورت پیش فرض اطلاعات یک اکانت ftp نیز برای شما ساخته و ارسال می گردد. در عین حال این پیغام خطا: عدم اتصال ftp دلایل مختلفی میتواند داشته باشد ؛ مشکل در سرویس های سرور از جمله proftpd میتواند یکی از این دلایل باشد ؛ در صورتی که آی پی شما در فایروال سرور بلاک شده باشد نیز اجازه دسترسی های از جمله اتصال FTP مسدود میگردد ؛ گاها ممکن است با تغییر MODE اتصال از active به passive یا برعکس نیز مشکل برطرف گردد . باید پشتیبانی هاست شما همه موارد این مشکل را بررسی بفرمایند. فکر نمی کنم ربطی به ips داشته باشد. این مشکلات مربوط به هاست است. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 با سلام و احترام خدمت شما با مدیر هاست در میان گذاشته این مشکل را برطرف خواهند کرد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 3, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 54 minutes قبل , محمدیان said: با سلام و احترام خدمت شما با مدیر هاست در میان گذاشته این مشکل را برطرف خواهند کرد جناب محمدیان عزیز مشکل ورژن php حل شده اما مشکل ftp سرویس دهنده میگه : ftp_err-COULD_NOT_CONNECT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 این خطا جزو خطاهای اصلی در صفحه بروزرسانی است؟ یعنی در حال حاضر با گذشتن از این خطا ادامه ارتقا امکان پذیر نیست؟ لطفا یک تصویر کامل از صفحه خطا ارسال بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 3, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 29 minutes قبل , محمدیان said: این خطا جزو خطاهای اصلی در صفحه بروزرسانی است؟ یعنی در حال حاضر با گذشتن از این خطا ادامه ارتقا امکان پذیر نیست؟ لطفا یک تصویر کامل از صفحه خطا ارسال بفرمایید. شات رو ببینید : خیر امکان پذیر نیست عزیز این انجمن بنده قبلا در سرور قبلی میزبانی میشده و بنده منتقل کردم به هاست جای دیگه. حالا ایراد رو چطور باید مرتفع کرد؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 3, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 این دو فایل رو گفتن باید ویرایش کنم. چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟ ممنون ازشما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 مدیریت سایت محمدیان ارسال شده در 3, آذر, 2015 مدیریت سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 فایل ها را در هاست جستجو بفرمایید(پوشه datastore) و محتویات آنرا در اینجا قرار دهید تا بررسی کنیم کد های مربوط به فایل storageConfigurations <?php return <<<'VALUE' {"1":{"id":1,"method":"FileSystem","configuration":"{\"dir\":\"{root}\\\/uploads\",\"url\":\"uploads\"}"}} VALUE; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0 mohsenshayan ارسال شده در 3, آذر, 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3, آذر, 2015 یه سوال برام پیش آمده اینکه اکانت ftp باید ساخته بشه در ابتدای نصب انجمن؟ یعنی شما وقتی برای اولین بار میخای انجمن رو تو سابدامین نصب کنی باید اکانت ftp بسازی ؟برای اتصال به دیتابیس انجمن؟: core_file_storage نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سوال
mohsenshayan
سلام خسته نباشید
در ابتدا تشکر میکنم ازشما بابت زحماتی که میکشین
بنده در ارتقا انجمنم یه مشکل برخورد کردم :
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید